Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen
Comfort

The Mighty Mississippi Explorer

19 nachten
Amsterdam / Brussel
Minneapolis, Minnesota
Omschrijving

De machtige Mississippi is de meest legendarische rivier van Amerika. Hier werd de muziek van Amerika geboren en werd het land voor altijd veranderd door de Burgeroorlog en de strijd om de Burgerrechten. Deze rondreis dwars door Amerika neemt u mee op een onvergetelijk avontuur langs de cultuur, geschiedenis en onweerstaanbaar gastvrije locals van de oorsprong tot het eind van de rivier.

€ 2.749,00
Deluxe

Ultimate BBQ & Soul Food Tour

22 nachten
Amsterdam
Nashville
Omschrijving

Een rondreis vol geschiedenis, natuur en blues, countrymuziek, jazz en rock-‘n-roll. Daarnaast leer je onderweg de Amerikaanse barbecue-cultuur & Soul Food uitgebreid kennen omdat elke stad zijn eigen bereidingswijze, kruiden en specerijen heeft. Reis smakelijk!

€ 3.519,00
Combinatiereis

Cuisines of America

16 nachten
Amsterdam / Brussel
Boston, Massachusetts
Omschrijving

Kan je clam chowder van dim sum onderscheiden? Ooit gehoord van knishes of crawfish étouffée? Tijdens deze smakelijke rondreis volg je in de culinaire voetsporen van Amerikaanse immigranten en maak je een overheerlijke gastronomische ontdekkingstocht dwars door Amerika.

€ 4.109,00

Footsteps of Elvis Presley

15 nachten
Amsterdam / Brussel
Nashville, Tennessee
Omschrijving

Elvis Presley, de grootste entertainer ooit, heeft ook meer dan 40 jaar na zijn dood nog miljoenen fans. Deze rondreis dwars door Amerika neemt je mee langs de voetsporen van The King, waarbij je niet alleen naar de legendarische muzieksteden Nashville en Memphis, maar ook naar Fabulous Las Vegas gaat – en nog veel meer!

€ 2.999,00

The BBQ Dream Tour

16 nachten
Amsterdam / Brussel
Chicago, Illinois
Omschrijving

Een rondreis vol geschiedenis, natuur en blues, countrymuziek, jazz en rock-‘n-roll. Daarnaast leer je onderweg de Amerikaanse barbecue-cultuur uitgebreid kennen omdat elke stad zijn eigen bereidingswijze, kruiden en specerijen heeft. Reis smakelijk!

€ 2.779,00

Ranches, Forts, Cowboys and Indians

24 nachten
Amsterdam / Brussel
Dallas/Fort Worth, Texas
Omschrijving

Een spectaculaire rondreis door het Amerikaanse zuidwesten langs het indiaanse erfgoed, cowboys van toen en nu, buitenaardse ontmoetingen en schitterende woestijnlandschappen.

€ 3.649,00

Cowboys, Cajuns, Blues & Rhythm

25 nachten
Amsterdam / Brussel
Dallas/Fort Worth, Texas
Omschrijving

Tijdens deze rondreis vol cultuur, natuur, geschiedenis en zuidelijke charme zie je Deep South USA op zijn allerbest. Maak jouw dromen van het cowboyleven waar tijdens een verblijf op een dude ranch en verken de rijke geschiedenis van de Alamo in Texas. Dompel uzelf onder in livemuziek in Austin, San Antonio, Lafayette, Memphis, Nashville en New Orleans. Tussendoor duik je dieper in de geschiedenis van de burgerrechtenstrijd in Amerika, kun je genieten van Dolly Partons pretpark Dollywood en verken je het populairste nationale park van Amerika.

€ 3.009,00
Deluxe

Bourbon, Whiskey and Spirits of the South

18 nachten
Amsterdam / Brussel
Nashville, Tennessee
Omschrijving

Muziek, smaakvolle cuisine en geschiedenis zijn niet de enige dingen waar het Diepe Zuiden om bekendstaat. Deze rondreis volgt in de voetstappen van beroemde bourbonmakers en moonshine-stokers, waarbij u steden als Memphis, Nashville en Louisville combineert met schitterende natuur en unieke bezienswaardigheden.

€ 3.689,00

America's BBQ Hot Spots

23 nachten
Amsterdam / Brussel
San Antonio, Texas
Omschrijving

Deze rondreis langs de BBQ Hotspots van Amerika belooft een verrukkelijke en diverse culinaire reis. Van het wereldberoemde brisket tot de gepassioneerde pitmasters en regionale smaken, biedt deze rondreis een ervaring die ongeëvenaard is en die zeker blijvende herinneringen zal achterlaten bij elke barbecueliefhebber.

€ 3.999,00

The Civil Rights Trail

22 nachten
Amsterdam / Brussel
Pensacola, Florida
Omschrijving

Films over de Civil Rights Movement in Amerika hebben tot de begin 2000 altijd een maatschappelijk geaccepteerd beeld naar de gebeurtenissen in de Deep South getoond. Het idee dat dat deze gebeurtenissen nooit echt gebeurd konden zijn in Amerika is onjuist. Alles, en zelfs meer niet in de films getoonde gebeurtenissen, hebben plaatsgevonden wat uiteindelijk leidde tot een aanpassing van wetgeving in het Deep South. Het lezen van de recent verschenen boeken van Bert Wagendorp: Phoenix en Kalle geven een goed beeld over wat aan deze tijd voorafging en daarmee een opmaat vormde naar wat nog ging komen. Deze met zorg samengestelde rondreis, langs de belangrijkste plekken op de Civil Rights Trail in Amerika, brengt de strijd goed in beeld en laat u ervaren hoe dit het muzikale en het culinaire landschap heeft beïnvloed. Deze reis is een kans om het verleden te eren en te ervaren wat hier in de jaren 1950-‘60 plaatsvond. Op culinair gebied ging men hier meer Afrikaans voedsel eten en verwerken op andere manieren dan tegenwoordig. Gospelmuziek werd hier geboren op de plantages waarbij de liedteksten op een slimme wijze door de slaven werden bedacht waarbij er diep in de tekst ontsnappingsinstructies verborgen zaten. Gospel heeft hierna op muziekgebied tot hedendaagse diverse genres deze muziekstroom beïnvloed.

€ 3.999,00
Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl