Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen
Combinatiereis

Cuisine of America

16 nachten
Amsterdam / Brussel
Boston, Massachusetts
Omschrijving

Kan je clam chowder van dim sum onderscheiden? Ooit gehoord van knishes of crawfish étouffée? Tijdens deze smakelijke rondreis volg je in de culinaire voetsporen van Amerikaanse immigranten en maak je een overheerlijke gastronomische ontdekkingstocht dwars door Amerika.

€ 4.109,00
Deluxe

Deluxe Pacific Northwest

11 nachten
Amsterdam / Brussel
Seattle, Washington
Omschrijving

Tijdens deze betoverende rondreis in Amerika en Canada ontdek je de levendige steden in de Pacific Northwest aan beide kanten van de Amerikaans-Canadese grens.

€ 2.839,00

Footsteps of Elvis Presley

15 nachten
Amsterdam / Brussel
Nashville, Tennessee
Omschrijving

Elvis Presley, de grootste entertainer ooit, heeft ook meer dan 40 jaar na zijn dood nog miljoenen fans. Deze rondreis dwars door Amerika neemt je mee langs de voetsporen van The King, waarbij je niet alleen naar de legendarische muzieksteden Nashville en Memphis, maar ook naar Fabulous Las Vegas gaat – en nog veel meer!

€ 2.999,00

Arizona Spa-tacular Retreat

7 nachten
Amsterdam / Brussel
Phoenix, Arizona
Omschrijving

Phoenix staat bekend als de Vallei van de Zon vanwege de eindeloze zonuren in alle seizoenen.  Je vindt er tientallen luxueuze kuuroorden en winkels, talloze golfbanen en ontelbare geweldige restaurants, waar de beste Southwestern en Mexicaanse specialiteiten worden geserveerd. Bovendien heh je hier de Sonorawoestijn en vele schilderachtige parken en bergen binnen handbereik om op jouw gemak te wandelen. Een perfecte bestemming voor een weekje bijtanken in Amerika dus!

€ 2.299,00

Majestic Mountain National Parks

22 nachten
Amsterdam / Brussel
Seattle, Washington
Omschrijving

Een prachtige kustlijn, majestueuze bergen en een spectaculair landschap wachten op je tijdens deze unieke rondreis door Washington State en Oregon.

€ 3.169,00

Mountains, Rainforest, Waterfalls & Vulcanic Adventure

19 nachten
Amsterdam / Brussel
Seattle, Washington
Omschrijving

Een prachtige kustlijn, oeroude sub-tropisch regenwoud, majestueuze bergen, watervallen en een spectaculair landschap wachten op je tijdens deze unieke rondreis door Washington State en Oregon.

€ 3.149,00

Arizona Cowboy Adventure

13 nachten
Amsterdam / Brussel
Las Vegas, Nevada
Omschrijving

Ontdek de neonwereld aan de Las Vegas Strip, ontspan in de woestijnzon en zadel de paarden voor een fantastisch cowboy-avontuur tijdens deze unieke Amerikaanse rondreis in Casino en Cowboy Country!

€ 3.599,00

Treasures of Oregon

22 nachten
Amsterdam / Brussel
Portland, Oregon
Omschrijving

Oregon is een van Amerika’s meest diverse staten. Tijdens deze rondreis door Oregon ontdek je stranden, bergen, valleien, steden, dorpjes en alles daartussenin. Wedden dat je halsoverkop verliefd wordt op dit schitterende verborgen juweeltje?

€ 3.319,00

Homesteads, Prairies and Majestic Mountains

23 nachten
Amsterdam / Brussel
Denver, Colorado
Omschrijving

Deze onvergetelijke road trip voert je door de staten Colorado, Wyoming, Montana, Noord Dakota, Zuid Dakota, Nebraska en Washington. Onderweg komt u langs enkele van de meest onvergetelijke gebieden van Noord-Amerika, van geothermische landschappen tot besneeuwde bergtoppen.

€ 4.319,00
Huwelijksreizen

Huwelijksreis Western Indulgence

8 nachten
Amsterdam / Brussel
Las Vegas, Nevada
Omschrijving

Jouw huwelijksreis dient een onvergetelijke ervaring te zijn samen. Na de activiteiten rondom jullie bruiloft is de juiste huwelijksreis nodig om even samen tot rust komen en tijd met elkaar doorbrengen.  Denk aan een beetje luxe en wellness gepaard met een beetje avontuur tijdens jullie huwelijksreis.  Deze huwelijksreis begint in Las Vegas en daarna vliegen jullie door naar Phoenix om in resort in Scottsdale te verblijven.

€ 3.449,00
Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl