Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen
Combinatiereis

Cuisines of America

16 nachten
Amsterdam / Brussel
Boston, Massachusetts
Omschrijving

Kan je clam chowder van dim sum onderscheiden? Ooit gehoord van knishes of crawfish étouffée? Tijdens deze smakelijke rondreis volg je in de culinaire voetsporen van Amerikaanse immigranten en maak je een overheerlijke gastronomische ontdekkingstocht dwars door Amerika.

€ 4.109,00

Amish, Quakers in Dutch Country PA

20 nachten
Amsterdam / Brussel
Philadelphia, Pennsylvania
Omschrijving

Een reis vol met charme en geschiedenis. De staat Pennsylvania kent 2 historische gemeenschappen die op elkaar lijken qua levenswijze, maar toch verschillend in karakter zijn.  De Amish gemeenschap is de bekendste, maar daarnaast zijn de Quakers. Deze rondreis brengt u vanaf Philadelphia naar de oorlogsslagvelden in de achtertuinen van deze gemeenschappen en laat u de prachtige natuur en overige steden van deze staat verkennen.

€ 2.869,00
Comfort

Stedentrip New York Comfort

5 nachten
Amsterdam / Brussel
New York City, New York
Omschrijving

Op zoek naar een stedentrip naar New York City met de perfecte balans tussen kwaliteit en comfort? Dan is Le Beau Reizen de juiste specialist waar je je stedentrip volledig op maat kunt samenstellen. Inbegrepen bij onze stedentrips zijn: Retourvluchten, Privé transfers, hotelaccommodatie o.b.v. logies & ontbijt.

€ 989,00
Comfort

Stedentrip Washington DC & New York City Comfort

8 nachten
Amsterdam / Brussel
Washington D.C.
Omschrijving

De treinreis tussen beide steden kan ook een leuke ervaring zijn, omdat je van het uitzicht op het platteland en tussenliggende steden kunt genieten terwijl je comfortabel reist. Washington D.C. en New York City bieden een rijke culturele scène met musea, galerijen en podia. In Washington DC kan je bijvoorbeeld genieten van de Smithsonian-musea en de National Gallery of Art, terwijl New York City beroemd is om zijn vele musea, zoals het Metropolitan Museum of Art en het Museum of Modern Art. Hoewel het een stedentrip is, biedt Washington DC veel groene ruimtes en parken, zoals het National Mall en de prachtige tuinen van de National Arboretum. In New York City kan je genieten van het uitzicht op het water bij Central Park en de High Line, een verhoogd stadspark.

€ 1.259,00
Comfort Plus

Stedentrip Washington DC & New York City Comfort Plus

8 nachten
Amsterdam / Brussel
Washington D.C.
Omschrijving

De Comfort Plus treinreis tussen beide steden kan ook een leuke ervaring zijn, omdat je van het uitzicht op het platteland en tussenliggende steden kunt genieten terwijl je comfortabel reist. Washington D.C. en New York City bieden een rijke culturele scène met musea, galerijen en podia. In Washington DC kan je bijvoorbeeld genieten van de Smithsonian-musea en de National Gallery of Art, terwijl New York City beroemd is om zijn vele musea, zoals het Metropolitan Museum of Art en het Museum of Modern Art. Hoewel het een stedentrip is, biedt Washington DC veel groene ruimtes en parken, zoals het National Mall en de prachtige tuinen van de National Arboretum. In New York City kan je genieten van het uitzicht op het water bij Central Park en de High Line, een verhoogd stadspark.

€ 1.419,00

Rondreis langs de oostkust van Amerika

Ontdek het allermooiste van de Verenigde Staten met deze rondreis langs de oostkust van Amerika. Je komt tijdens deze unieke reis door verschillende staten en ontdekt een verscheidenheid aan steden, vissersdorpjes en natuurgebieden. Van het bruisende New York tot het zonnige Florida: je veelzijdige rondreis langs de oostkust van Amerika wordt onvergetelijk.

Van noord naar zuid: ontdek de oostkust van Amerika

Je rondreis door Amerika en de oostkust begint in het hoge noorden. Hier vind je bruisende steden, zoals New York City, Portland, Maine en Boston. Maine staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden door de ligging in de Appalachen. In New York bezoek je wereldberoemde bezienswaardigheden en kun je uitgebreid shoppen. Vervolgens kom je langs Atlantic City, waar je je tot diep in de nacht in het casino kunt vermaken.

In North en South Carolina vind je een verscheidenheid aan bezienswaardigheden: van uitgestrekte natuurgebieden tot hoogwaardige musea en restaurants waar je van de lokale keuken kunt genieten. Vervolgens rijd je door naar Miami, waar je je reis rustig kunt afsluiten met een korte strandvakantie. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens de rit naar Miami een tussenstop te maken bij het Walt Disney World Resort. Trek hier echter wel een aantal dagen voor uit, want dit enorme pretpark is onderverdeeld in maar liefst vier verschillende themaparken.

Natuur tijdens je rondreis langs de oostkust van Amerika

In het noordoosten van Amerika bevindt zich New England: een gebied dat bestaat uit de staten Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. Deze zes staten bieden een geweldig uitgangspunt voor reizigers die van natuur houden. Vijf van de zes staten van New England liggen in de Appalachen. Deze bergketen zul je tijdens je rondreis door Amerika en de oostkust grotendeels afreizen.

In New England heb je de kans om idyllische vissersdorpjes te bezoeken, zoals de beroemde Bar Harbor. Hier kun je in lokale restaurants genieten van de vangst van de dag en heb je een grote kans dat je elanden, beren en vele soorten watervogels tegenkomt. Ook kun je hier langs de kust in bepaalde seizoenen walvissen spotten. De bergen van New England maken dit gebied zeer geliefd voor buitenactiviteiten. Er zijn dan ook talloze fiets- en wandelpaden, je kunt er eindeloos mountainbiken en in de winter wordt hier veel aan wintersport gedaan.

Bezoek bruisende steden tijdens je rondreis door Amerika en zijn oostkust

Voor een perfecte balans tussen stad en natuur mag je tijdens je rondreis door Amerika aan de oostkust New York City zeker niet overslaan. In deze “stad die nooit slaapt” is altijd iets te doen. Is het je eerste keer in New York? Bezoek dan de belangrijkste attracties, waaronder Central Park, Ellis Island, het Vrijheidsbeeld, Wall Street en Times Square en vergaap je aan het indrukwekkende uitzicht over de stad vanaf het Empire State Building.

Reis daarna verder naar Washington DC: de hoofdstad van de Verenigde Staten. Deze stad is tevens de politieke hoofdstad en daarom zeer belangrijk voor de Amerikanen. Je kunt hier onder andere het wereldberoemde Lincoln Memorial, Washington Monument en het Capitool bezoeken. Vervolg daarna je veelzijdige rondreis door Amerika langs de oostkust naar het zuiden en sluit af in het zonnige Florida.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl