Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Saint Martin F.W.I. Vakantie

Het Caribische Saint Martin, is de Franse deel van het eiland waarvan het Nederlands deel ook wel bekend is als Sint Maarten, is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van de zon. Naar Saint Martin op vakantie betekent dat je witte zandstranden, tropische palmbomen en een azuurblauwe zee zult tegenkomen. Het eiland, dat is onderverdeeld in een Frans en een Nederlands gedeelte, staat ook wel bekend als ‘The friendly island’. Je zult ontdekken waarom, wanneer je naar Saint Martin op vakantie gaat.

Naar Saint Martin op vakantie: een verborgen parel in de Caraïben

Altijd al eens willen duiken, surfen of snorkelen in de Caraïben? Saint Martin is dé vakantiebestemming voor het verkennen van de Caribische onderwaterwereld. Neem een lesje surfen of duiken, vaar een dagje mee op een zeilboot of ga lekker snorkelen in de branding. Je ontdekt hier prachtige exotische vissen en mooi koraal. Het eiland telt zo’n 37 stranden, wat betekent dat je sowieso een plekje aan het water kunt vinden. We raden stranden zoals Mullet Bay, Le Gallion Beach of Oriënt Bay Beach zeker aan. Natuurlijk mag ook een bezoekje aan het bekende Maho Beach niet ontbreken wanneer je naar Saint Martin op vakantie gaat. Je hebt online vast wel eens een video gezien van de landende vliegtuigen die rakelings over dit stukje strand scheren.

Ga de natuur in tijdens je Saint Martin vakantie

Naast de prachtige onderwaterwereld met onder andere zeeschildpadden, pijlstaartroggen en zeepaardjes, is er op het eiland prachtige exotische natuur te ontdekken. Zo kun je de hoogste berg van het eiland beklimmen: de Paradise Peak. Met een hoogte van 424 meter heb je vanaf de top van deze berg uitzicht over het hele eiland én de eilanden in de omgeving. De echte waaghalzen kunnen zich naar het Nederlandse gedeelte van het eiland begeven. Daar kun je bij ‘The Flying Dutchman’ namelijk ziplinen over het eiland. Ook dit belooft weer een mooi uitzicht én een adrenalinekick.

Saint Martin vakantie: de lokale keuken

Naar Saint Martin op vakantie gaan, is niet compleet zonder ook de lokale keuken uitgeprobeerd te hebben. Drink bijvoorbeeld een cocktail met de lokale guavaberry, die over het hele eiland groeit. Ook moet je een ‘Johnny Cake’ hebben geproefd tijdens je bezoek aan het eiland. Deze wordt gemaakt van boter, bloem en melk en gebakken in olie. De locals eten de ‘Johnny Cake’ meestal in plaats van brood.

Naar Saint Martin op vakantie met Le Beau reizen

We zijn groot fan van Saint Martin. Bij Le Beau reizen testen we namelijk zelf alle accommodaties, reizen en activiteiten die we aanbieden. Nog belangrijker: wanneer je met ons naar Saint Martin op vakantie gaat, staan jouw wensen op nummer één. Onze reizen in de Caraïben zijn volledig aan te passen naar jouw wensen. Wil je de hele week aan het strand liggen of juist een wandeltocht maken over het hele eiland? Het kan allemaal. Leg je wensen aan ons voor en we zorgen ervoor dat je de reis van je dromen beleeft op Saint Martin.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl