Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Acadian Coast Explorer

24 nachten
Amsterdam / Brussel
Ottawa, Ontario
Omschrijving

Tijdens deze reis maak je kennis met authentiek Canada met eerst bezoek aan de hoofdstad. Daarna een rondreis met alles moois van Atlantisch Canada en New England. Dit gebied heeft als verzamelnaam Acadia. Een gebied met prachtige kustlijn en uitzichten, historische steden, bossen, watervallen en fjorden. Met bezoek langs de indrukwekkend natuurverschijnsel in de Baai van Fundy brengt deze rondreis je ook naar de schilderachtige dorpen op Prince Edward Island.

€ 3.139,00
Familiereizen

Ontario Outdoors Family Adventure

17 nachten
Amsterdam / Brussel
Toronto, Ontario
Omschrijving

Geniet van een familiereis in Canada in Ontario. Verken dit prachtige gebied per kano, zipline of fiets. Bekijk de wilde kant van dit regio op zoek naar elanden en de adembenemd Niagara watervallen met de hele familie.

€ 2.099,00

Ontario's Natural Wonders

22 nachten
Amsterdam / Brussel
Toronto, Ontario
Omschrijving

Deze prachtige rondreis in Ontario neemt u mee naar de meest beroemde steden aan de oostkust van Canada, maar voert ook langs de mooiste natuurparken en verrassende verborgen juweeltjes – inclusief de buurprovincie Québec, want als u er toch bent kunt u deze eigenlijk niet overslaan!

€ 3.499,00

Cultural Tour First Nations Homelands

25 nachten
Amsterdam / Brussel
Montréal, Québec
Omschrijving

Volg in de voetsporen van de eerste pioniers die dit unieke deel van Noord-Amerika thuis noemden. Het erfgoed en de cultuur van Canada’s First Nations zijn ook onderdeel van deze fascinerende rondreis door de oergeschiedenis van Canada. Tel daarbij ook gezelligheid, muziek, visspecialiteiten, bergen en vuurtorens op, want tijdens dit onvergetelijke avontuur gaat u ook naar het Amerikaanse New England.

€ 3.179,00

Luxurious Eastern Canada Escape

17 nachten
Amsterdam / Brussel
Montreál, Québec
Omschrijving

De overwegend Franstalige provincie Québec is rijk aan geschiedenis en schitterende landschappen en biedt uitstekende mogelijkheden om wilde dieren te spotten. In combinatie met de sublieme gastronomische scene is dit Canadese juweeltje dé bestemming buiten de gebaande paden om te ontdekken.

€ 3.359,00
Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl