Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Sint Eustatius vakantie

Het op een na kleinste eiland van de Nederlandse Antillen is Sint Eustatius. Laat je door het kleine formaat van dit eilandje niet afschrikken, want op Sint Eustatius vakantie vieren is heerlijk. Denk aan zonnen op witte zandstranden, snorkelen in een azuurblauwe zee en prachtige wandelingen maken in de groene natuur op het eiland. Ga naar Sint Eustatius op vakantie met Le Beau Reizen en wij zorgen ervoor dat je de reis van je dromen kunt maken.

Duikvakantie op Sint Eustatius

Een van de dingen die een Sint Eustatius vakantie bijzonder maakt, is de helderblauwe zee rondom het eiland. Er zijn op Sint Eustatius 26 verschillende plekken waar je kunt duiken of snorkelen. Niet alleen kom je oog in oog te staan met kleurrijke vissen en bijzonder koraal, ook zal de bodem van de zee rondom het eiland je verbazen. Rondom Sint Eustatius ligt namelijk een onderwaterkloof met steile afgronden waar je doorheen kunt zwemmen. ’s Nachts kun je op duiktocht naar het scheepswrak Chien Tong om reuzenschildpadden te spotten. Heb je nog nooit eerder gedoken? Geen zorgen. Je boekt via ons eenvoudig een duikles wanneer je naar Sint Eustatius op vakantie gaat. Je kunt ook voor kiezen om te gaan snorkelen langs het strand.

Sint Eustatius: dé vakantie voor natuurliefhebbers

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op dit eiland. Sint Eustatius is namelijk dé vakantiebestemming voor mensen die van wandelen in de natuur houden. Midden op het eiland ligt de slapende vulkaan Quill. Met een hoogte van 601 meter heb je vanaf deze vulkaan uitzicht over het hele eiland. Wandel door het tropisch regenwoud omhoog naar de top van de vulkaan en daal af in de krater. Ontdek op de weg terug wilde tropische plantsoorten zoals lianen, bromelia’s en orchideeën.

Ontdek de historie van Sint Eustatius op vakantie

Als je graag vakantiebestemmingen bezoekt om meer over de geschiedenis te leren, is Sint Eustatius ook de ideale vakantiebestemming. In de hoofdstad Oranjestad leer je meer over het koloniale verleden van Sint Eustatius dat ooit werd gekolonialiseerd door de West-Indische Compagnie. Het Fort Oranje dat in deze periode werd opgetogen kan worden bezocht. Daarnaast vind je in Oranjestad een prachtige botanische tuin en een synagoge uit de zestiende eeuw.

Naar Sint Eustatius op vakantie met Le Beau Reizen

Het maakt niet uit of je met een klein of een groot budget reist en of je nu een weekje weg wilt of maandenlang de wereld over wilt reizen. Bij Le Beau Reizen verzorgen we vakanties die precies aan jouw wensen voldoen. Heb je een idee over de perfecte vakantie in Sint Eustatius? Vertel het ons en we voorzien je van een vrijblijvende offerte. Alle accommodaties en bestemmingen die we bij Le Beau Reizen aanbieden, hebben we zelf uitgetest. Daardoor kunnen we je voorzien van persoonlijk advies over de beste reismogelijkheden en activiteiten wanneer je naar Sint Eustatius op vakantie wilt.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl