Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

New England reis

In het hoge noorden van de Verenigde Staten vind je New England, een gebied dat bestaat uit de zes staten Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. New England is een van de meest veelzijdige gebieden in Noord-Amerika. Je vindt hier groene bergen, witte granietkliffen, uitgestrekte bossen, maar ook veel kunst en cultuur. Kortom, in New England is van alles te bezoeken!

Beleef een actieve New England reis in de Appalachen

Tijdens je New England reis heb je de kans de Appalachen te bezoeken. Deze welbekende bergketen strekt zich uit over het oosten van de Verenigde Staten. De Appalachen maken je New England reis onvergetelijk, want je vindt in dit gebied de allermooiste parken en vele Amerikaanse vissersdorpjes.

In New Hampshire vind je het nationale park White Mountains. De naam zegt het al: je vindt hier vooral indrukwekkende granietkliffen die tot ver boven de wolken reiken. De toppen van de witte bergen bereik je gemakkelijk door middel van een van de traditionele tandwiel locomotieven. In de zomer wordt er in White Mountains veel gefietst en gewandeld, terwijl dit in de winter een populair wintersportgebied is.

Wil je tijdens je New England reis graag wandelen? White Mountains heeft een groot aantal wandelpaden. Tijdens je wandeling kom je langs indrukwekkende watervallen en loop je over houten bruggetjes die je over de diepe kloven leiden. Ook kom je langs Honeymoon Bridge: een overdekte houten brug waar jaarlijks vele trouwfoto’s worden genomen.

Geniet van de Cape Cod kustlijn in New England

De bijna 65 kilometer lange kustlijn van Cape Cod is niet voor niets wereldberoemd. Het zand langs de kust is hagelwit en een verscheidenheid aan landschappen grenst aan deze kustlijn. Zo vind je langs de Cape Cod kust verschillende moerassen, wilde cranberrybossen en rustige watertjes om te ontdekken.

Rondom de kust is er van alles te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje vissen, bewandel een van de prachtige wandelpaden of leef je uit op de vele mountainbikepaden. In dit gebied wordt ook veel georganiseerd, zoals yoga en overnachtingen op het strand. Het is ook mogelijk om dit gebied met een lokale boswachter (ranger) te bezoeken die je meer over de omgeving vertelt. Tevens zijn er twee bezoekerscentrums waar je meer over Cape Cod kunt ontdekken.

Ontdek tijdens je New England reis het Acadia National park

Tijdens je New England reis mag een bezoek aan een van de vele nationale parken niet ontbreken. Bezoek bijvoorbeeld Acadia National Park. In dit park kun je meerdaagse wandelingen maken, de bergen trotseren of de wilde tuinen bezoeken. Het park heeft meer dan 47,000 hectare aan rotsachtige stranden, uitgestrekte bossen en met ijs bedekte bergtoppen.

Cadillac Mountain is één van de ijzige bergen in Acadia Park en is daarnaast ook het hoogste punt van de oostkust van de Verenigde Staten. Breng ook eens een bezoekje aan het idyllische dorpje Bar Harbor. Hier vind je niet alleen de allerleukste lokale restaurants en cafés, maar heb je ook de kans om elanden, beren, walvissen en een verscheidenheid aan watervogels in het wild tegen te komen. Houd je van een actieve vakantie in de natuur? Dan moet je New England zeker bezoeken.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl