023-720.08.50 | 020-722.08.00 info@lebeaureizen.nl
023-720.08.50 | 020-722.08.00 info@lebeaureizen.nl

Over Ons

Travel To Your Own Beat ! - Uw maatwerk droomreis dichterbij !

Le Beau Reizen

Le Beau Reizen, uw maatwerkspecialist in het organiseren van unieke rondreizen naar Amerika, Canada en het Caribisch gebied.

De voorbeeldrondreizen op onze website zijn door onze experts met zorg samengesteld en volgen een themaroute langs veel highlights. Deze rondreizen zijn in principe kant-en-klaar, maar kunnen volledig naar uw wensen aangepast worden; van bijzondere overnachtingsplekken tot bezienswaardigheden buiten de gebaande paden. Al onze routes zijn comfortabel te doen met een huurauto, de camper of zelfs allebei !

Onze maatwerkspecialisten zijn zo gepassioneerd over de bestemmingen dat u meteen meer vakantiedagen zou willen opnemen? Maakt u geen zorgen, die hoeft u niet aan te vragen. Wij maken een mooi voorstel aan de hand van de door u opgegeven dagen. Maak nu een afspraak.

Onze maatwerk stappenplan

Het bespreken van uw reisplannen doen we in een persoonlijk gesprek. Mogelijkheden daarvoor zijn op ons kantoor in Weesp, of bij u thuis, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.  Tijdens het gesprek nemen we alle tijd om uw vragen te beantwoorden en gezamenlijk uw ideale rondreis samen te stellen.

  • Uw aanvraag aan ons !
  • Afspraak plannen
  • Ontvangst van uw maatwerk reisplan offerte
  • Eventuele wijzigingen in offerte aanvragen
  • Akkoord geven voor definitieve boeking
  • Reisbescheiden na ontvangst restbetaling
  • Uw droomreis kan beginnen !

Online Reserveren?

Online een reis boeken is alleen mogelijk voor onze Drive-Along arrangementen, dealweken Fly & Drive arrangementen en losse groepsreizen.

De reizen op onze website zijn voorbeeldreizen. Uw reis zal daar dus waarschijnlijk van afwijken, immers samen met u zetten we uw wensen om in een unieke maatwerkrondreis.

Door middel van ons stappenplan creëren we uw eigen, speciaal uitgewerkte rondreis. Een rondreis die onvergelijkbaar zal zijn met reizen die uw vrienden en/of kennissen maakten.

Uw Droomreis op maat !

Bij ons kunt u uw reis volledig op maat laten samenstellen. Omdat we met korte lijntjes werken zijn de route, hotels en activiteiten ook na ontvangst van uw offerte altijd flexibel aan te passen.

Scherp geprijsde topkwaliteit

Le Beau Reizen heeft een breed assortiment aan vluchten, accommodaties, cruises, activiteiten en excursies, camperhuur en autohuur. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bij elke rondreis topkwaliteit verwachten, die bij veel aanbieders al snel ten koste gaat van het budget.

Hoe werkt maatwerk bij ons!

We beginnen met een kennismakingsgesprek om beeld te krijgen van uw wensen en interesses. Vanuit dit gesprek kunnen we uw wensen in kaart brengen tot een voorstel voor uw maatwerkrondreis.

Het bespreken van uw reisplannen kunnen wij op ons kantoor in Weesp doen, of bij u thuis, op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Uniek aan Le Beau Reizen is dat uw keus ook ‘s avonds of op een zaterdag kan zijn.