023-720.08.50 | 020-722.08.00 info@lebeaureizen.nl
023-720.08.50 | 020-722.08.00 info@lebeaureizen.nl

Drive-Alongs

Wat houden onze Drive-Alongs in?

Onder begeleiding van een gids rijden we met een groep auto’s een prachtige route door Noord-Amerika en/of Canada, waarbij u per dag de keuze heeft om in de groep mee te rijden of individueel op pad te gaan.

Elke dag worden de route en aanbevelingen voor mooie stops onderweg doorgenomen en kunt u het programma met de gids of op eigen houtje rijden.

Ook als u overdag individueel op pad bent, is uw gids altijd bereikbaar voor vragen of hulp.

Kortom: u heeft alle voordelen van een groepsreis met veel vrijheid om uw reis zelf in te vullen. Individueel en toch goed georganiseerd op pad!

Onze routes:

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van auto-, camper- en motorreizen in Noord-Amerika en Canada kennen we de mooiste routes waarbij we een combinatie samenstellen van kleine dorpjes, iconische steden en indrukwekkende natuur, met name over de B-wegen en scenic routes.

Activiteiten:

Door onze ervaring en connecties ter plekke bieden we onderweg activiteiten aan die de reis een “once in a lifetime experience” maken. Dit kan zijn een bezoek aan een heuse cowboy-hoeden maker, schieten op een schietbaan, bezoek aan musea met lokale gidsen of aanwezig zijn bij de jaarlijkse “buffalo round up”. Het verschilt uiteraard per reis aan mogelijkheden.

Drive-Alongs

Drive-Alongs

2 reisplannen