023-720.08.50 | 020-722.08.00 info@lebeaureizen.nl
023-720.08.50 | 020-722.08.00 info@lebeaureizen.nl

Rocky Mountains and the Great Plains

0
Prijs
vanafprijs p.p.€ 3.419
Titel*
Voornaam*
Tussenvoegsels
Achternaam*
E-mail adres*
Telefoonnummer*
Gewenste vertrekdatum*
Aantal volwassenen*
Aantal kinderen (1 t/m 11jr)*
Aantal babies*
Aantal kamers*
Vertrek vanaf*
Uw reiswensen*
Contactmethode*
* Ik ga akkoord met Algemene BoekingsVoorwaarden en Privacy Policy van Le Beau Reizen.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Toevoegen aan wenslijst

Adding item to wishlist requires an account

529

Waarom boeken bij Le Beau Reizen?

 • Reacties - via de mail / telefonish of Facebook
 • Persoonlijke service is bij ons belangrijk
 • Uw droomreis geheel aangepast naar uw wensen!
 • SGR Zekerheid

Wilt u ons iets vragen?

Bel ons met uw reiswensen of vragen
Of maak een afspraak bij ons op kantoor !

023-7200850

020-7220800

info@lebeaureizen.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

24 dagen | 23 nachten
Amsterdam | Brussel
Denver, Colorado
Min Leeftijd : 21+
Algemeen

Deze onvergetelijke road trip voert u door de staten Colorado, Wyoming, Montana, Noord Dakota, zuid Dakota en Nebraska. Onderweg komt u langs enkele van de meest onvergetelijke gebieden van Noord-Amerika, van geothermische landschappen tot besneeuwde bergtoppen.

Beginpunt Reisplan

Denver, Colorado

Eindpunt Reisplan

Rocky Mountain National Park, Colorado

Inbegrepen bij Reisplan

 • Vliegtickets
 • Luchthavenbelastingen, Brandstof- & Veiligheidstoeslagen
 • Accommodaties
 • Autohuur - SUV e.g. Ford Escape
 • Maatwerk Roadbook

Niet inbegrepen bij Reisplan

 • Reis- & Annuleringsverzekering
 • Maaltijden ( tenzij aangegeven)
 • Reserveringskosten €25,- per boeking
 • Bijdrage SGR € 5,- per persoon
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering : €3,- per persoon
Dag to Dag

Dag 1 - 2Denver, Colorado

Uw reis begint in Denver, hoofdstad van Colorado en ook wel de Mile High City genoemd. Aan Larimer Square zitten gezellige cafés en restaurants en dit was ook de plek van waar men begonnen is de stad te bouwen, al voordat de staat officieel Colorado ging heten! Veel van de geschiedenis is terug te vinden in het Denver Art Museum. Denver heeft alles wat een grote stad moeten bieden, terwijl de natuur op nog geen 20 minuten rijden vanaf de stad begint.

Dag 3 - 4Colorado Springs, Colorado

Op pad naar het zuiden, waar u vanuit Colorado Springs diverse activiteiten kunt ondernemen. Wat denkt u van het Garden of the Gods Park met z’n indrukwekkende rode rotsformaties en zandstenen pilaren. Of rijdt de weg omhoog naar Pikes Peak, op een hoogte van 4.301 meter heeft u een geweldig overzicht over de Rocky Mountains. Voor de wandelliefhebbers zijn is er een enorme keuze aan wandelpaden.

Dag 5Cripple Creek, Colorado

De dorp Poverty Gulch werd nadat een Cowboy met de naam Bob Womack goud vond in 1890, later werd de naam veranderd in Cripple Creek.  Dit historisch stadje heeft nog veel historische gebouwen, goud mijnbouw locaties, met als achtergrond de Rocky Mountains. 

Dag 6Gunnison, Colorado

Plaatselijk bekend als “Gunny”, Gunnison, ligt dertig minuten ten zuiden van Crested Butte in het hart van de Rockies.

Het historische centrum heeft veel winkels, leuke restaurants en plekken om een ​​biertje te benutten met een uitgebreid menu.

Dag 7Grand Junction, Colorado

Grand Junction is sinds eind 1800 al bekend vanwege de fruit teelt en er zijn meerdere wijngaarden en boerenmarkten te bezoeken.

Dag 8Rock Springs, Wyoming

Halverwege uw rit naar het noorden kunt u het Dinosaur National Monument bezoeken om fossielen en botten van deze ooit grootste landdieren te zien. Daarna wachten de mooie uitzichten in het Flaming Gorge National Recreation Area. U slaapt in de historische mijnstad Rock Springs en kunt bij zonsondergang wilde paarden spotten op de Pilot Butte Wild Horse Scenic Loop.

Dag 9Grand Teton National Park, Wyoming

Het Teton National Park ligt ten zuiden van zijn beroemde broer, Yellowstone en is een bezoek meer dan waard. Al was het alleen al om in Jackson Hole te kunnen slapen met z’n boetiekjes, western sfeer en om een drankje te kunnen drinken in de Milion Dollar Cowboy Bar.

Dag 10 -11Yellowstone National Park, Montana

Op weg naar Yellowstone gaat u eerst door het Teton National Park met een bezoek en wandeling bij Jenny Lake. En dan rijdt u ’s werelds eerste officiële nationale park binnen: Yellowstone. Beroemd vanwege de unieke flora en fauna. U heeft minimaal 2 dagen nodig om alle natuurschoon te aanschouwen, van de Grand Canyon van Yellowstone tot uiteraard de beroemdste geiser ter wereld, Old Faithful. En overal kans op het zien van wolven, elanden beren en uiteraard de Amerikaanse bizon.

Dag 12 - 13 Billings, Montana

Via de US-89 komt u in Livingstone waar u echt het gevoel heeft in een heuse western film rond te lopen. Verder langs de Yellowstone River Valley komt u aan in Billings, de grootste stad van Montana. De stad is omgeven door bergen en de vele musea die in de stad te vinden zijn laten het Wilde Westen van vroeger herleven. En de echte chocolade liefhebbers kunnen bij Brockels, midden in de stad, handgemaakte chocolade proeven en kopen.

Dag 14Medora, North Dakota

In 1876 werd Lt. Colonel George Custer door diverse indianenstammen verslagen in de beroemde Slag om Little Big Horn. Het zou één van de laatste oorlogen zijn die de indianen wonnen… De graven van de slag liggen verspreid over de heuvels van het National Monument. In Medora kwam de vroegere president Theodore Roosevelt in 1883 met de trein aan om te jagen, maar de meeste bizons waren toen al uitgeroeid. Gelukkig leven er inmiddels weer kuddes in het Theodore Roosevelt National Park, te zien via de mooie Scenic Loop Drive dwars door het park.

Dag 15 - 16Rapid City, South Dakota

Onderweg naar Rapid City is er te veel te zien en beleven om op te noemen. In de Black Hills National Forest rijdt u door de prachtige Spearfish Canyon naar Deadwood, een echte wildwest town vol geschiedenis van revolverhelden, goudkoortsen en saloons. Op het kerkhof liggen onder ander de doodgeschoten sheriff Wild Bill Hickok en revolver-heldin Calamity Jane begraven. De volgende stop is het Sturgis Motorcycle Museum & Hall of Fame voor u aankomt in Rapid City.

Zuid Dakota is een staat waar veel te zien is en Rapid City is de perfecte uitvalsbasis. Voor Mount Rushmore, met de vier uitgehouwen gezichten van oud-presidenten, maar ook voor het minstens zo indrukwekkende beeld – in aanbouw – van het indianenopperhoofd Crazy Horse.  De bijzondere rotsformaties van de Badlands liggen ten oosten van Rapid City waar zelfs miljoenen jaar oude fossielen van sabeltandtijgers gevonden zijn. Fossielen van meer dan 61 mammoeten zijn gevonden bij, hoe kan het ook anders, Mammoth Site.

Dag 17 - 18Custer State Park, South Dakota

In Custer State Park vindt elke september de beroemde Buffalo Round Up plaats waarbij zo’n 1500 bizons bij elkaar gedreven worden. 

Dag 19 Scottsbluff, Nebraska

Tussen 1841 en 1861 reisden honderd duizenden emigranten op de Oregon Trail van oost naar west, op zoek naar een beter leven, en de 240 meter hoge rots bij Scotts Bluff was zowel voor de inheemse bevolking als voor de emigranten een herkenningspunt. In het Scotts Bluff National Momument rijdt u over de weg waarover de duizenden huifkarren voor u reden.

Dag 20 - 22Rocky Mountain National Park, Colorado

Halverwege de route van vandaag kunt u lunchen en van de historische binnenstad genieten van cowboystad Cheyenne, hoofdstad van de staat Wyoming. Eind juli worden hier de Cheyenne Frontier Days gehouden, de grootste openlucht rodeo van Amerika.
Bij Estes Park is de ingang van het Rocky Mountain National Park, een park vol prachtige meren zoals Bear Lake, uitgestrekte bossen, bergtoppen en gletsjers. De Trail Ridge Road gaat dwars door het park en is de hoogste gelegen geasfalteerde weg van noord Amerika. Het hoogste punt op de route is ruim 3.700 meter. Aan de wetskant van het park ligt het plaatsje Grand Lake waar u goed kunt lunchen.

Dag 23Terugvluchten

Vandaag wordt u per privé transfer naar de luchthaven van Denver en checkt u in voor de vlucht(en) naar huis. Goede reis!

Accommodaties
Accommodaties
  BESTEMMING ACCOMMODATIE
2 nachten Denver, Colorado Kimpton Hotel Monaco
2 nachten Colorado Springs, Colorado SCP Hotel Colorado Springs
1 nacht Cripple Creek, Colorado Century Casino & Hotel Cripple Creek
1 nacht Gunnison, Colorado Quality Inn Near Western State
1 nacht Grand Junction, Colorado Hampton Inn Downtown
1 nacht Rock Springs, Wyoming My Place Hotel
1 nacht Grand Teton Natl. Park, Wyoming Cowboy Village Resort
2 nachten Yellowstone Natl. Park, Montana The Hibernation Station
2 nachten Billings, Montana DoubleTree by Hilton Hotel
1 nacht Medora, North Dakota AmericInn by Wyndham
2 nachten Rapid City, South Dakota Holiday Inn Rushmore Plaza
2 nachten Custer State Park, South Dakota State Game Lodge at Custer State Park Resort
1 nacht Scottsbluff, Nebraska Fairfield Inn & Suites
3 nachten Rocky Mountain Natl. Park, Colorado Estes Park Condos
Route
Impressies