Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen
Caribisch gebied

Laat je inspireren door onze reisplannen

Sint Maarten & Curacao

11 nachten
Amsterdam / Brussel
Sint Maarten
Omschrijving

Zoek je wat afwisseling tijdens je Caribische vakantie en wil je niet vastzittenop 1 eiland?  Le Beau Reizen biedt een combinatiereis, waarbij je van het ene Caribische eiland naar het andere reist.  Deze prachtige reis hebben we al voor je samengesteld, waarbij je zowel op Curaçao, als op Sint Maarten/Saint Martin verblijft.

€ 2.569,00

British Beaches Adventure

15 nachten
Amsterdam / Brussel
Bridgetown, Barbados
Omschrijving

Jouw persoonlijke ticket to the tropics, waar de eilandparadijsjes Barbados, Tobago en Saint Lucia zich van hun meest idyllische kant laten zien. Ontdek waar Rihanna geboren is, spot de mooiste exotische diersoorten te land, ter zee en in de lucht en geniet van muziek, rumcocktails en zonovergoten stranden.

€ 3.269,00

Huwelijksreis Antigua

8 nachten
Amsterdam / Brussel
Antigua
Omschrijving

Jouw huwelijksreis dient een onvergetelijke ervaring te zijn samen. Na de activiteiten rondom jullie bruiloft is de juiste huwelijksreis nodig om even samen tot rust komen en tijd met elkaar doorbrengen.  Denk aan een beetje luxe en wellness gepaard met een beetje avontuur tijdens jullie huwelijksreis.  Deze huwelijksreis brengen jullie door op Antigua, Brits Caribisch gebied.

€ 2.649,00

Caribbean Treasure Hunt and Plantations

12 nachten
Amsterdam / Brussel
Sint Maarten/Saint Martin
Omschrijving

Jouw huwelijksreis dient een onvergetelijke ervaring te zijn samen. Na de activiteiten rondom jullie bruiloft is de juiste huwelijksreis nodig om even samen tot rust komen en tijd met elkaar doorbrengen.  Denk aan een beetje luxe en wellness gepaard met een beetje avontuur tijdens jullie huwelijksreis.  Deze huwelijksreis begint op Frans Saint Martin en daarna vliegen jullie door naar Sint Kitts. Na een paar dagen pakken jullie de ferry naar Nevis en op de terugweg blijven jullie 1 nacht op Sint Maarten, Caribisch Nederland.

€ 3.139,00
Deluxe

Deluxe Florida & Bahama's

11 nachten
Amsterdam / Brussel
Miami, Florida
Omschrijving

Deze reis naar de zon combineert het beste van twee werelden. Eerst ontdekt u de stranden, het bruisende nachtleven en de stijlvolle art-decowijk van Miami – Florida op zijn best. Maar net als u denkt dat het niet veel beter kan, gaat u naar de Bahama’s om te genieten van zijn haast perfecte eilandparadijsjes!

€ 4.099,00

Ga naar een Caribisch eiland op vakantie!

Caribisch eiland vakantie

De meest ontspannen vakantie ervaar je op de Caribische eilanden. Van de welbekende Aruba, Bonaire en Curaçao, tot de iets minder toeristische eilandjes Saba of Sint Eustatius: in het Caribisch gebied is genoeg te ontdekken voor liefhebbers van strandvakanties, wandelvakanties of zelfs cultuurvakanties. Ontdek de rijke cultuur op de Caribische eilanden die is bestaat uit een mengelmoes van de Engelse, Spaanse, Franse en Nederlandse culturen. Elk eiland heeft zijn eigen karakter. Ga naar de Caribische eilanden voor een vakantie om nooit te vergeten.

Zon, zee en strand tijdens een Caribisch eiland vakantie

Bij de Caraïben zul je waarschijnlijk meteen denken aan witte zandstranden en een felblauwe zee. Naar welk Caribisch eiland je ook op vakantie gaat: dit element zal niet kunnen ontbreken tijdens je reis. Langs de kust van Saba of Sint Eustatius kun je bijvoorbeeld duiken of snorkelen in een indrukwekkende onderwaterwereld. Hier vind je zeeschildpadden, pijlstaartroggen en allerlei soorten koraal. Ben je meer van het zonnen? Ontdek dan de zandstranden van Sint Maarten of Aruba, waar je heerlijk kunt relaxen bij de hipste strandclubs. ’s Avonds kun je culinaire hoogtepunten proeven bij diverse restaurants op de Nederlandse en Franse deel van Sint Maarten/Saint Martin.

Vakantie op de Caribische eilanden: prachtige natuur

Naast het strand en de zee barsten de meeste Caribische eilanden ook van de exotische natuur. Je kunt op veel eilanden wandelen door een tropisch regenwoud en vaak zijn er ook bergen om te beklimmen. Op Sint Maarten beklim je bijvoorbeeld Paradise Peak. Als het weer een beetje meewerkt, heb je vanaf het topje van deze ruim 400 meter hoge berg uitzicht over de omliggende eilanden. Op het kleine Sint Eustatius kun je zelfs afdalen in de krater van vulkaan The Quill. Bovendien zijn er ook een heleboel inheemse dieren te ontdekken, zoals de beschermde groene leguaan van Sint Eustatius.

Ontdek de cultuur van een Caribisch eiland op vakantie

Elk eiland in de Caraïben heeft zijn eigen cultuur en gebruiken. Wel hebben alle eilanden een gemoedelijke sfeer en een vriendelijke, gezellige bevolking met elkaar gemeen. Een vakantie naar de Caribische eilanden is dan ook hét moment om de lokale cultuur te beleven. Leer meer over de koloniale geschiedenis van de Caraïben of ontdek de mooie muziek die op de eilanden gemaakt wordt en invloeden van calypso, merengue, bachatta, soca, salsa en zouk laat horen.

Langs alle Caribische eilanden op vakantie

Je kunt met Le Beau Reizen naar veel verschillende Caribische eilanden reizen: Aruba, Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius, Curaçao, Barbados, Saint Lucia, Trinidad & Tobago, de Bahama’s, Grand Cayman, Antigua & Bermuda, Saint Kitts, Nevis en natuurlijk Bonaire. Wat ons betreft kun je het tijdens je vakantie in de Caraïben bij een van deze eilanden houden, maar je kunt er natuurlijk ook meerdere bezoeken. Misschien wil je ze wel allemaal langs? Wanneer je je vakantie naar de Caribische eilanden bij Le Beau Reizen boekt, zorgen we ervoor dat het de reis van je dromen wordt. Je reis kan je helemaal laten aanpassen naar jouw wensen. Of het nu een weekje aan het strand van Barbados wordt of je alle bergen van het Caribisch gebied wilt beklimmen: de keuze voor de perfecte vakantie op de Caribische eilanden is aan jou.

De unieke persoonlijke aanpak van Marlon le Beau

Daarom plan je je reis met Le Beau reizen

  • Alle bestemmingen, accomodaties en tours zijn hoogstpersoonlijk getest en goedgekeurd door onze reisexpert Marlon Le Beau.
  • Door onze kennis van de gebieden kunnen we voor ieder budget een reis aanbieden. Basic of super-de-luxe, jij kiest.
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak dus we nemen graag de tijd om even contact met je op te nemen om jouw reis tot in de puntjes naar wens te maken. 
  • We brengen altijd eerst een offerte uit die je rustig kunt bekijken, dus je zit nergens aan vast.
  • En natuurlijk zijn we een erkende organisatie en lid van de SGR.
Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl