Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Het staat bij veel reisliefhebbers op de bucketlist: naar Noord-Amerika op vakantie. De VS en Canada zijn twee uitgestrekte landen met niet alleen prachtige natuur, maar ook vele bruisende steden. Van skiën in Calgary tot zonnen in Miami, Florida: geen dag is hetzelfde tijdens een Noord-Amerika vakantie. Bij Le Beau bepaal je bovendien helemaal zelf waar je heen reist en hoe lang. Wil je een rondreis vanuit New York maken, of juist het Zuiden van de VS verkennen? Neem contact met ons op en we sturen je een vrijblijvende offerte.

Locaties van een Noord-Amerika vakantie

Noord-Amerika is enorm groot, dus als je beperkt bent in je tijd moet je wat keuzes maken voor je vakantie. Hieronder zetten we de verschillende regio’s op een rijtje ter inspiratie.

Oostkust

Van Quebec en Montreal in het Noorden, tot Miami, Florida in het Zuiden: de oostkust van Canada en de VS is uitgestrekt en divers. Je kunt ervoor kiezen om tijdens je Noord-Amerika vakantie de hele kust af te rijden. Begin bijvoorbeeld in het prachtige Maine, waar je heerlijk kunt wandelen in het Acadia National Park. Via Boston, New York en Washington D.C. – drie steden die je eens in je leven bezocht moet hebben – daal je af naar historisch Charleston in South Carolina. Hier vind je prachtige victoriaanse huizen en vele stadsparken. In Florida mag een bezoekje aan Disney World nabij Orlando natuurlijk niet ontbreken.

Westkust

Bij de westkust van Noord-Amerika denk je waarschijnlijk snel aan Californië. Bezoek Los Angeles en kijk je ogen uit in Hollywood en Beverly Hills. Zin in een detour? Rijdt dan door naar Las Vegas, Nevada, het gokparadijs van de VS. Via de kleurrijke stad San Francisco vervolg je je Noord-Amerika vakantie naar het Noorden, naar steden zoals Portland, Seattle en Vancouver. Bovendien liggen ook aan de westkust een heleboel mooie National Parks om in te wandelen, zoals het Olympic National Park in Washington en het Sequoia National Park in Californië.

Canada

Natuurliefhebbers moeten echt naar Canada. Nergens ter wereld vind je zoveel uitgestrekte natuur als in dit land. Je kunt hier tijdens een Noord-Amerika vakantie onder andere beren en walvissen spotten, bergbeklimmen, hiken, skiën en langlaufen. Wist je dat er in Canada zelfs tropisch regenwoud is? Het Pacific Rim National Park mag zeker niet ontbreken tijdens je reis.

Het zuiden van de VS

Het zuiden van de VS staat bekend om haar Southern charm. Je kunt hier vooral erg goed eten: van beignets in New Orleans tot Texmex in Texas en New Mexico. Vergeet ook niet een echte dude ranch te bezoeken om je een heuse cowboy te wanen. Ook vind je in de zuidelijke staten veel Native American erfgoed. Erg indrukwekkend!

Voordelen van een Noord-Amerika vakantie boeken bij Le Beau

Onze reisexperts weten alles van een Noord-Amerika vakantie. Onze experts zijn namelijk allemaal op de vele locaties geweest, en kunnen je er dan ook alles over vertellen. Ieder mens is anders, dus al onze reizen zijn volledig op maat samen te stellen. Samen zorgen we ervoor dat jouw Noord-Amerika vakantie precies zo in elkaar steekt als jij wil. Ben je al klaar om op het vliegtuig te stappen? Neem contact met ons op en begin met het plannen van je vakantie naar Noord-Amerika.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl