Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Zowel natuur- als cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de westkust van Amerika en Canada. Denk aan de bossen en bergen rondom steden als Vancouver en Seattle, maar ook aan het creatieve en kleurrijke San Francisco en natuurlijk hip Los Angeles. Een rondreis door west Amerika en Canada heeft voor elk wat wils. Bij Le Beau heb je bovendien helemaal zelf in de hand wat je wel en niet bezoekt tijdens je reis. Wij geloven dat ieder mens uniek is, en willen daarom iedereen ook een unieke reiservaring kunnen bieden. Neem contact met ons op en we sturen je een vrijblijvende offerte voor een rondreis Amerika Canada westkust.

De locaties van een rondreis west Amerika en Canada

Er is veel te doen en te zien tijdens een rondreis door west Amerika en Canada. Bij Le Beau geven we je graag alvast wat inspiratie, waarmee je gemakkelijk zelf je ideale route samenstelt.

Natuur in Canada

Je moet zeker een bezoekje brengen aan steden als Vancouver en Calgary, maar het echte spektakelstuk in Canada blijft de natuur. Of je nu een echte bergbeklimmer bent of liever met de auto door een mooi natuurgebied rijdt: het is allemaal mogelijk. In Canada kom je langs reusachtige sparren van honderden jaren oud, heb je prachtig uitzicht vanaf verschillende bergtoppen en kun je beren en walvissen spotten in hun natuurlijke habitat.

Seattle en Portland

‘The emerald city’ en ‘the city of roses’, zoals Seattle en Portland ook wel genoemd worden, zijn de ideale stop op een rondreis door West Amerika en Canada. In beide steden kun je namelijk heerlijk borrelen en dineren. Portland staat zelfs bekend om de vele speciaalbiertjes die in de stad gebrouwd worden. In Seattle is een bezoekje aan de Space Needle een must: van bovenop dit observatieplatform heb je mooi uitzicht over de wijde omgeving.

San Francisco en LA

Vervolg je rondreis door west Amerika en Canada naar het zonnige Zuiden en stop tussendoor in steden als San Francisco en Los Angeles. In 'Frisco' moet je natuurlijk een bezoekje brengen aan de Golden Gate Bridge, en kun je ook Alcatraz van binnen bekijken: dit eiland was tot in de jaren '60 een van de meest zwaarbewaakte gevangenissen in de VS. In LA kan een bezoekje aan Hollywood natuurlijk niet ontbreken. Ook is het leuk om Disneyland California te bezoeken in Anaheim. Ontmoet Mickey Mouse of leef je uit in een van de achtbanen!

Voordelen van een rondreis Amerika Canada westkust boeken bij Le Beau

Onze reisexperts weten alles van de westkust van Amerika en Canada en zijn zelf al vele malen in dit continent geweest om alle regio's te ontdekken. Zo kunnen we je goed adviseren over de beste hotels, de fijnste restaurants en de leukste bezienswaardigheden tijdens een rondreis door west Amerika en Canada. Sta je al te popelen om je koffer te pakken? Neem contact met ons op en begin met het plannen van je rondreis door de westkust van Amerika en Canada.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl