Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Washington en New York zijn twee steden die op de bucketlist van elke reisliefhebber moeten staan. Je combineert ze eenvoudig in een rondreis Washington – New York. Begin de reis in de imposante hoofdstad waar de Amerikaanse regering is gehuisvest en ga vanuit daar door naar The Big Apple zoals je hem kent van film en TV. Bij Le Beau reizen bepaal je helemaal zelf hoe lang je over je reis doet, waar je verblijft en welke bezienswaardigheden je bezoekt. Klinkt dat als de reis voor jou? Neem contact met ons op en we sturen je een vrijblijvende offerte voor de route die je in gedachten hebt.

De locaties van een rondreis Washington – New York

Je hebt bij ons helemaal zelf in de hand hoe je rondreis Washington – New York eruitziet, maar we geven je wel graag wat tips ter inspiratie.

Washington D.C.

Een rondreis Washington – New York begint (of eindigt) in de hoofdstad van de VS. Natuurlijk vind je hier statige regeringsgebouwen zoals het Witte Huis en het US Capitol. Ook monumenten zoals het Licoln Monument, Jefferson Memorial en Washington Memorial mogen niet op je lijstje ontbreken. Laat vervolgens het statige centrum achter je een ga bijvoorbeeld naar de hippe wijk Georgetown. Hier vind je niet alleen idyllische oude gebouwen aan het Chesapeak and Ohio kanaal ('the Old Stone House' in Georgetown is het oudste nog bestaande huis in de VS) maar kun je ook heerlijk borrelen en dineren.

New York

Stop twee op de rondreis Washington – New York is natuurlijk 'The Big Apple'. Een aantal highlights die je zeker niet mag missen zijn Central Park, Brooklyn Bridge, the Metropolitan Museum of Art en Times Square. Wil je ook het vrijheidsbeeld van dichtbij bekijken? Skip dan de lange rijen voor een boottochtje naar Liberty Island en neem in plaats daarvan de Staten Island Ferry. Deze veerboot vaart rakelings langs het vrijheidsbeeld en het is er een stuk minder druk. Voor sportliefhebbers is een rondreis tussen Washington en New York bovendien niet compleet zonder een bezoekje aan het Yankee Stadium. Misschien kun je de echte New York Yankees wel in actie zien!

Voordelen van een rondreis Washington – New York boeken bij Le Beau

Bij Le Beau reizen zijn we er trots op dat we volledig maatwerk reizen bieden in deze fantastische regio. Elk mens is immers uniek, dus onze reisdromen zijn dat ook. Jij bepaalt dan ook helemaal zelf hoe je je rondreis door Washington en New York vormgeeft, maar we helpen je hierbij wel graag een handje. Wij weten namelijk precies waar je het beste kunt verblijven, welke route het meest geschikt is en welke activiteiten passen bij het type reis dat je voor ogen hebt. Zo zorgen we er samen met jou voor dat je rondreis tussen Washington en New York een reis wordt om nooit te vergeten.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl