Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Het perfecte startpunt om het Westen van de VS te ontdekken is Denver, Colorado. Bij Le Beau boek je eenvoudig een rondreis vanuit Denver. Wij regelen alles voor je, maar je bepaalt wel helemaal zelf wat je doet, waar je verblijft en hoe lang je erover doet. Heb jij de ideale rondreis vanuit Denver al helemaal uitgestippeld? Neem contact met ons op en we sturen je een vrijblijvende offerte. Nog wat inspiratie nodig? Lees dan onze tips hieronder.

De locaties van een rondreis vanuit Denver

Er zijn enorm veel locaties die je tijdens een rondreis vanuit Denver kan aandoen, van prachtige natuurparken tot interessante steden. Om je alvast in de stemming te brengen, zetten we er een paar voor je op een rijtje.

Denver

De rondreis begint (of eindigt) in Denver, de hoofdstad van Colorado. Vanuit deze stad kun je de imposante Rocky Mountains al zien liggen. Je bent hier in het hart van het vroegere Wilde Westen, al is de stad sinds die tijd redelijk gemoderniseerd. Tegenwoordig staat Denver vooral bekend om de vele speciaalbieren die je in de stad kan proeven en het Red Rocks Amphitheatre, dat gebouwd is tegen rotswanden. Onder andere the Beatles, Stevie Nicks, Louis Armstrong en nog veel meer artiesten traden hier ooit op.

Rocky Mountains

De Rocky Mountains liggen precies op de route van elke rondreis vanuit Denver. Je kunt er mountainbiken, bergbeklimmen, vissen, paardrijden, hiken en in de winter zelfs langlaufen. Het Rocky Mountain National Park telt maar liefst 78 bergen die hoger zijn dan 3600 meter. Op die bergen leven onder andere elanden, poema’s en zwarte beren. Hou je niet zo van wandelen en klimmen? Vanuit het plaatsje Estes Park kun je met een tram bij het observatieplatform komen. Hier heb je prachtig uitzicht over de omgeving.

Yellowstone National Park

Yellowstone is misschien wel het meest bekende nationale park in de VS, en mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens je rondreis vanuit Denver. Het park is ruim 9.605 vierkante kilometer groot en je vindt er indrukwekkende watervallen, rotsformaties en geisers. Ook kun je er met een beetje geluk bizons, wolven en grizzly beren spotten – natuurlijk wel van een veilige afstand en zonder van de paden af te wijken.

Voordelen van een rondreis vanuit Denver boeken bij Le Beau

Het voordeel van een rondreis vanuit Denver boeken bij Le Beau, is dat onze reisexperts alles al voor je hebben uitgetest op locatie. Wij kunnen je daarom heel goed adviseren over de beste plekken om te overnachten, de leukste dagexcursies om te boeken, de lekkerste restaurants, de beste routes en nog veel meer. Zo zorgen we er samen met jou voor dat je rondreis vanuit Denver de reis van je dromen wordt. Ben je al klaar om op het vliegtuig te stappen? Neem contact met ons op en we plannen samen de ideale rondreis voor jou en je reisgezelschap.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl