Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Twee steden aan de westkust van Amerika die nog niet overstroomd worden door toeristen zijn Seattle en San Francisco. Een rondreis Seattle – San Francisco is dan ook een echte aanrader. Geniet van het bruisende stadsleven, probeer typisch Amerikaans eten en snuif ondertussen ook nog wat cultuur op. Wanneer je een rondreis langs Seattle en San Francisco boekt bij Le Beau, bepaal je helemaal zelf hoe deze reis eruit ziet. Wij geloven namelijk dat ieder mens uniek is, en dus ook elke reis. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De locaties van een rondreis Seattle – San Francisco

Wij zijn fan van Seattle en San Francisco. Daarom hebben we alvast wat van onze favoriete tips op een rijtje gezet. Zo kun jij direct beginnen met het samenstellen van de reis van je dromen.

Seattle

Seattle in de staat Washington – niet te verwarren met de stad Washington D.C., die aan de oostkust van de VS ligt – wordt ook wel 'the Emerald City' genoemd. Dit komt doordat de stad uitkijkt over een prachtige baai met helderblauw water. Een bezoekje aan de beroemde Space Needle mag daarom niet uitblijven tijdens je rondreis langs Seattle en San Francisco. Vanaf dit observatieplatform kijk je namelijk uit over de wijde omgeving. Seattle ligt vlakbij mooie natuurgebieden zoals het Olympic National Park of het North Cascades National Park. Ook kun je in Seattle prima dineren en borrelen. Breng vooral een bezoek aan Pike Place Market, waar je leuke cafeetjes en boetiekjes tegenkomt en waar op elke straathoek wel een straatmuzikant staat te spelen.

San Francisco

San Francisco moet je alleen al willen bezoeken om over de beroemde Golden Gate Bridge te rijden. 'The city by the bay' staat bekend om deze imposante brug. Het zal je in 'Frisco' ook meteen opvallen hoe heuvelachtig de stad is: veel straten lopen namelijk steil omhoog. Je kunt je benen even flink trainen, maar het is ook leuk om af en toe in een Cable Car te stappen. Deze trammetjes zijn speciaal ontworpen om de steile heuvels van San Francisco te trotseren. Voor wat meer historie maak je een excursie naar Alcatraz in de baai van San Francisco. Dit was tot 1963 een van de meest zwaarbeveiligde gevangenissen in de VS. Tegenwoordig is het eilandje te bezoeken als museum. Breng als laatste ook nog een bezoek aan Pier 39: hier kun je namelijk dagelijks zeehonden spotten, die op deze pier in grote getale komen uitrusten in de zon.

Voordelen van een rondreis Seattle – San Francisco boeken bij Le Beau

Onze reisexperts helpen je graag met het plannen van een rondreis Seattle – San Francisco. Of je nu enkel deze steden wilt bezoeken, of tussendoor nog vele tussenstops en bezienswaardigheden wilt toevoegen: jij bepaalt zelf hoe je rondreis eruitziet. We geven je daarbij wel graag tips. Op locatie hebben we namelijk alle leuke hotels, restaurants, excursies en bezienswaardigheden alvast voor je uitgetest. Zo kunnen we er samen met jou voor zorgen dat dit een reis wordt om nooit te vergeten. Neem contact met ons op en begin met het plannen van je rondreis Seattle – San Francisco!

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl