Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

De oostkust van Canada en de VS heeft veel te bieden. Je kunt vanaf bruisend Quebec en Montreal in het noorden een prachtige reis maken naar bijvoorbeeld New York, Washington of Boston. Tijdens een rondreis door Oost-Canada en Amerika kom je langs steden met elk hun eigen karakter en rijdt je door diverse prachtige natuurgebieden. Bij Le Beau bepaal je bovendien helemaal zelf hoe je reis eruit ziet. Houd je het bij een reis door New England en Canada of neem je je voor om de hele oostkust af te reizen? Neem contact met ons op met jouw idee voor de ideale rondreis door Oost-Canada en Amerika en we sturen je een vrijblijvende offerte.

De locaties van een rondreis Oost-Canada en Amerika

Hoewel je de invulling van je reis helemaal zelf in de hand hebt, kan wat inspiratie nooit kwaad. Hieronder staan onze favoriete locaties tijdens een rondreis Oost-Canada en Amerika.

Montreal en Quebec

Wist je dat Quebec City de enige stad op het Noord-Amerikaanse continent is met een heuse stadsmuur? Je kunt in de stad bovendien het prachtige Fairmont Chateau de Frontenac bezoeken, een imposant grand hotel uit de negentiende eeuw dat inmiddels op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Als de zon schijnt, is het in Quebec bovendien heerlijk mensen kijken op het terras. Het is slechts een paar uur rijden naar de tweede grote stad in Canada: Montreal. In deze stad staan meer dan 300 kerken: vooral de Notre-Dame-de-Bon-Secours en de Sacre Coeur moet je gezien hebben.

Niagara Falls

Steek tijdens een rondreis Oost-Canada en Amerika de grens over bij Niagara Falls. Deze watervallen liggen precies tussen de twee landen in. Vanaf de Canadese zijde kun je dichtbij de watervallen komen met de auto, en aan de kant van de VS bevindt zich een park met mooi uitzicht waar je doorheen kunt wandelen. Ook leuk: boek een boottour en bekijk de Niagara watervallen vanaf het water.

Maine

De staat Maine staat bekend om haar mooie vuurtorens en geweldige seafood. Ook vind je in deze staat het Acadia National Park. Hier kun je Cadillac Mountain beklimmen, voor een adembenemend uitzicht over de fjorden, baaien en eilandjes langs de kust.

New York en Washington

Natuurlijk moeten er ook wat Amerikaanse steden bezocht worden. New York en Washington kunnen eigenlijk niet ontbreken tijdens een rondreis door Oost-Canada en Amerika. Wandel bijvoorbeeld door Central Park in New York en breng een bezoekje aan het Metropolitan Museum of Art. In Washington kun je het witte huis, de US Capitol, het Lincoln monument en het Washington en Jefferson memorial bewonderen.

Voordelen van een rondreis Oost-Canada en Amerika boeken bij Le Beau

Onze reisexperts helpen je graag met de invulling van je rondreis Oost-Canada en Amerika. Zij zijn namelijk zelf in het gebied geweest om daar de beste hotels, restaurants, bezienswaardigheden en dagtrips voor je uit te testen. Zo zorgen we er samen met jou voor dat je rondreis Oost-Canada en Amerika er eentje wordt om nooit te vergeten. Bovendien zijn al onze reizen maatwerk, waardoor je reis precies zo wordt als je zelf voor ogen hebt!

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl