Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Doordat Toronto zo’n geweldige stad is, kiezen veel mensen ervoor hun rondreis door Canada vanaf Toronto te plannen. Het is immers de grootste stad van dit indrukwekkende land en heeft ontzettend veel te bieden. Bij Le Beau plan je een rondreis vanuit Toronto gemakkelijk zelf, want onze reisexperts passen de route, accommodaties en zelfs excursies helemaal aan jouw wensen aan.

Benieuwd naar wat je allemaal kunt bezoeken en ondernemen tijdens een rondreis vanuit Toronto?

Wij geven je graag wat inspiratie!

Toronto: een bruisende metropool

Wil je je reis beginnen (of eindigen) in een levendige stad met een glinsterende skyline? Dan is een rondreis door Canada vanuit Toronto de beste keuze voor jou. Deze stad heeft werkelijk voor ieder wat te bieden: van prachtige musea tot leuke winkelstraten en (ondanks het moderne karakter van de stad) veel cultuur en geschiedenis.

Niagara Falls

Als er iets is wat je tijdens je rondreis door het Oosten van Canada (waar Toronto ligt) niet mag missen, is het wel Niagara Falls. Deze indrukwekkende watervallen laten een indruk achter die je de rest van je leven niet meer vergeet. En het mooie is: ze zijn vanuit Toronto gemakkelijk te bereiken met je eigen huurauto of -camper, die wij uiteraard voor je regelen.

Rondreis vanuit Toronto door Oost-Canada

Het prachtige Oostelijke deel van Canada is rijk aan prachtige natuur, schilderachtige dorpjes en natuurlijk diverse steden, die elk een ander karakter hebben. Doe tijdens je rondreis in Canada vanuit Toronto bijvoorbeeld ook Quebec en Montreál aan, of ga walvissen spotten vanuit Tadoussac.

Rondreis Toronto richting het Westen

Liever met de auto of camper richting het Westen rijden? Bij Le Beau creëren we rondreizen vanuit Toronto op maat, dus alles is mogelijk. Ook het Westen van dit prachtige land heeft namelijk veel te bieden. Denk aan de levendige stad Vancouver, de vele kristalheldere bergmeren, met sneeuw bedekte bergtoppen en natuurlijk Banff en Jasper National Park.

Boek je rondreis door Canada vanuit Toronto bij Le Beau Reizen

Bij Le Beau zijn we heuse experts te noemen op het gebied van maatwerk reizen door Canada. Of je nu in het Westen van het land wilt beginnen of vanuit Toronto een rondreis door Canada wil maken, wij denken met je mee voor de beste route, bezienswaardigheden en activiteiten. Daarbij heb je zelf de meeste input, want wij passen de reis helemaal aan jouw wensen aan. Wordt het een reis dwars door de nationale parken of ga je liever cultuur snuiven in de vele mooie steden? Of spreekt een combinatie van alles wat Canada je te bieden heeft je aan?

Hoe lang je ook wilt rondreizen in dit indrukwekkende land en hoe groot (of klein) je gezelschap ook is, bij Le Beau stel je gemakkelijk je droomreis samen. Jij bepaalt waar je tijdens je rondreis vanuit Toronto heen wilt, en wij zorgen ervoor dat het een reis wordt die je nooit meer vergeet!

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl