Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Canada, het op één na grootste land ter wereld, is een bestemming die elke reiziger zou moeten ervaren. Dankzij de ongerepte natuur, bruisende steden en diverse culturen biedt Canada een schat aan avonturen en bezienswaardigheden. Op vakantie naar Canada? Bij Le Beau helpen we je graag met het samenstellen van een reisplan, zodat je optimaal kunt genieten van een onvergetelijke reis.

Op vakantie naar Canada: een uniek avontuur

Canada is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers én levensgenieters. Dit land staat erom bekend een overvloed van natuurlijke schoonheid te hebben. In de nationale parken Banff en Jasper tref je uitgestrekte bossen en kristalheldere meren aan, en in de levendige Canadese steden zie je de mix van culturen en koloniale architectuur overal terugkomen. Wanneer je op vakantie naar Canada gaat, is het belangrijk goed te plannen zodat je geen bijzondere bestemmingen overslaat. Bij Le Beau helpen we avontuurlijke reizigers het meeste uit een trip te halen door onze reisplannen op maat aan te bieden. Doe hier inspiratie op voor jouw Canada reis en ga ook dit unieke avontuur aan!

Op vakantie naar Canada met een camper

Canada is een gigantisch land waar de afstanden erg groot zijn. Van Halifax aan de oostkust, tot aan Vancouver aan de westkust is het meer dan 6000 kilometer rijden. Wanneer je geen maanden vakantie hebt, maar toch zoveel mogelijk wilt verkennen, is rondreizen met een auto of camper een uitstekende manier om de vele regio’s van Canada te bezoeken. Start bijvoorbeeld in West Canada en zie waarom de provincie British Colombia wereldwijd bekend staat als een paradijs voor flora en fauna. Ook aan de oostkant zijn veel indrukwekkende plekken te bezoeken, zoals de spectaculaire Niagara Falls en het charmante Old Québec vol Franse invloeden. Bij Le Beau ontzorgen we reizigers door het opstellen van de perfecte route, de vliegreizen en camperhuur, zodat jij het meeste uit je Canada vakantie kunt halen!

Populaire Canada bestemmingen

Canada biedt veel bestemmingen die het bezoeken waard zijn. Vancouver, gelegen tussen de bergen en de Stille Oceaan, is een stad in West Canada vol natuurlijke schoonheid en stedelijke flair. Verken bijvoorbeeld Stanley Park, een groene oase met kilometers aan wandelpaden en prachtige uitzichten op de oceaan. Bezoek ook Granville Island, waar je kunt rondstruinen in de levendige markt en genieten van lokale lekkernijen.

In Brits Columbia tref je veel natuurschoon aan en deze regio leent zich ook perfect voor outdooractiviteiten als kajakken, wandelen en bergbeklimmen. Wie weet kom je ook nog een zwarte beer tegen! Er zijn diverse wildlife tours beschikbaar om beren, walvissen en zelfs orka’s in hun natuurlijke habitat te zien. De leukste sightseeing tours zijn ook gewoon via ons te boeken, zodat jouw reisplan helemaal is afgestemd op jouw wensen.

Op vakantie naar Canada met Le Beau Reizen

Wanneer je onbezorgd op vakantie naar Canada wilt gaan, laat je een persoonlijk reisplan opstellen door Le Beau. Wij zijn namelijk al meer dan 10 jaar experts in het organiseren van persoonlijk samengestelde plannen, zodat je in alle vrijheid op ontdekking kunt gaan. We helpen je graag op weg met de camperhuur, de reisroute en zelfs het vinden van kampeerplekken. Zo kan je in alle rust de ‘Spirit of Canada’ in je opnemen. Onze voorbeeld reisplannen zijn volledig te customizen, zodat jouw droomreis tot in detail kunt samenstellen. Ontdek de charme van dit land en ga op vakantie naar Canada door bij Le Beau jouw ideale reis samen te stellen.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl