Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

New York, Washington en Philadelphia zijn drie steden in de VS die barsten van geschiedenis, cultuur, lekker eten en een vrolijk uitgaansleven. Als je bij Le Beau een rondreis New York – Washington – Philadelphia boekt, stel je deze helemaal zelf samen. Neem contact met ons op en begin direct met het plannen van jouw rondreis!

De stops op een rondreis New York – Washington – Philadelphia

Alledrie de steden die je aandoet tijdens een rondreis New York – Washington en Philadelphia hebben hun eigen charme. Natuurlijk kies je zelf welke bezienswaardigheden je bezoekt. Hieronder zetten we alvast wat tips op een rijtje.

New York City

New York: ‘the city that never sleeps’. In deze stad is altijd wat te beleven, of je nu een kunstliefhebber bent, graag naar het theater gaat, houdt van lekker eten of graag uit shoppen gaat. Tijdens een rondreis tussen New York, Washington en Philadelphia moet je in ieder geval een Broadway show gezien hebben. Vaak kun je vlak voordat een show begint, last minute tickets scoren voor een vriendelijk prijsje. Natuurlijk is een bezoekje aan New York City ook niet compleet zonder wandeling in Central Park, winkelen op Fifth Avenue of het uitzicht over de stad vanaf de Empire State Building. Vergeet ook vooral niet een echte New Yorkse bagel met gerookte zalm en roomkaas te proeven!

Washington D.C.

De tweede stop op een rondreis New York – Washington – Philadelphia is de statige hoofdstad van de VS: Washington D.C. Hier kom je onder andere langs het Witte Huis, het Capitool, het Lincoln memorial en het Jefferson en Washington monument. Voor wat Amerikaanse historie ga je naar de wijk Georgetown. Hier vind je the Old Stone House, het oudste huis in de stad, en kun je wandelen langs het idyllische Chesapeak and Ohio kanaal. Ook kun je Washington heel makkelijk ontdekken op de fiets. Er worden namelijk verschillende fietstours aangeboden die je in een paar uur langs de highlights voeren, maar je kunt natuurlijk ook zelf een fiets huren en eropuit trekken.

Philadelphia

Precies tussen Washington D.C. en New York in ligt Philadelphia. Net als de andere twee steden barst het hier van de geschiedenis en cultuur. In Philadelphia zijn zowel de onafhankelijkheidsverklaring als de grondwet van de VS ondertekend. Bovendien is Philadelphia natuurlijk de thuisstad van de beroemde Philly Cheese Steak. Deze moet je proeven in een van de 2.500 restaurants in de stad. In Philadelphia kun je ook de kans grijpen om een typisch Amerikaans fenomeen mee te maken: een honkbalwedstrijd. Woon eens een wedstrijd bij van de Philadelphia Phillies en ontdek waarom honkbal dé nationale sportvan de VS is. Liever wat meer cultuur opsnuiven? Dan is een bezoekje aan het Philadelphia Museum of Art aan te raden.

Voordelen van een rondreis New York – Washington – Philadelphia boeken bij Le Beau

Wanneer je een rondreis door New York, Washington en Philadelphia bij Le Beau boekt, kun je uitgaan van de fijnste overnachtingen en de leukste dagtrips. Onze reisexperts hebben alles namelijk op locatie voor je uitgetest! Weet je al helemaal hoe de ideale rondreis New York – Washington – Philadelphia er voor jou uit gaat zien? Neem contact met ons op en we zorgen voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl