Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Van adembenemend mooie natuurgebieden tot bruisende steden en alles wat daar tussenin zit: tijdens een rondreis door Canada kun je met de auto werkelijk overal komen. Je bent namelijk niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt zelfs tot diep in de nationale parken komen. Deze flexibiliteit maakt dat veel mensen hun rondreis door Canada met de auto willen boeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven je graag alvast wat inspiratie!

Reizen door Oost-Canada

Veel mensen beginnen hun rondreis door Canada in Toronto, wat in het Oosten van dit land ligt. Van daaruit rijd je gemakkelijk door naar de Niagara Falls, die op de grens met de verenigde Staten liggen. Deze watervallen worden door veel mensen nog indrukwekkender ervaren dan ze hadden verwacht! Verder richting het Oosten vind je vele idyllische vissersdorpjes, prachtige kliffen en de mooiste uitzichten over de oceaan. Wat je verder niet mag missen in Oost-Canada is Cape Breton Island in Nova Scotia, waar je met de auto de beroemde Cabot Trail kunt rijden. En natuurlijk de steden Old Quebec (UNESCO-werelderfgoed!) en Ontario, die elk hun eigen charme hebben.

Reizen door West-Canada

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met de auto een rondreis door West-Canada te maken. Daar vind je de indrukwekkende Banff en Jasper National Park, waar je veel wildlife kunt spotten en geniet van adembenemend mooie vergezichten. Of rijd over de Icefields Parkway langs het betoverende Lake Louise en Columbia Icefield, minstens net zo indrukwekkend! Het Westen van Canada staat niet voor niets bekend als dé plek bij uitstek voor natuurliefhebbers, want je raakt er werkelijk niet op uitgekeken.

Natuurlijk kun je tijdens je rondreis in West-Canada met de auto ook diverse steden aandoen. Vancouver en Victoria zijn de meest bekende, maar West-Canada heeft nog veel meer steden en charmante dorpjes die zeker een bezoekje waard zijn. Benieuwd welke? Vraag dan onze reisexperts om een persoonlijk advies!

Advies nodig of direct een auto rondreis door Canada boeken?

Bij Le Beau zijn we gespecialiseerd in maatwerk rondreizen door Canada met de auto. Daarom kunnen we je niet alleen voorzien van een passend advies, maar kunnen we ook de perfecte reis samenstellen op basis van jouw wensen. Weet jij al precies welke steden en gebieden je wilt bezoeken, hoe lang de reis mag duren en wanneer je gaat? Neem dan contact met ons op, dan creëren we samen een onvergetelijke reis langs alle hoogtepunten die je graag wilt zien.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl