Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

New York en Washington zijn misschien wel de twee meest imposante steden in de VS. Wist je dat ze niet ver van elkaar vandaan liggen? Je kunt daardoor makkelijk in één reis New York en Washington combineren. Als je een reis New York – Washington bij Le Beau boekt, regelen we bovendien alles voor je. En het grote verschil met onze aanpak en een traditioneel reisbureau is dat je bij ons helemaal zelf bepaalt hoe je je reis invult. Neem contact met ons op en we sturen je een offerte op maat voor een reis tussen New York en Washington.

De locaties van een reis New York – Washington

Je kiest tijdens je reis New York – Washington zelf welke bezienswaardigheden je bezoekt, waar je verblijft en hoe lang je erover doet. Hieronder vind je alvast wat tips van ons om je op weg te helpen.

New York City

De reis begint in New York City. Wist je dat deze stad bestaat uit vijf wijken, oftewel boroughs? Manhattan, Brooklyn, Queens, the Bronx en Staten Island vormen samen New York, en in elk deel van de stad is wel wat te beleven. Manhattan is het klassieke New York dat je kent van tv en film. Hier vind je enorme wolkenkrabbers en gele taxi’s. In Brooklyn moet je zijn om een echte New York bagel of een gigantische pizzapunt te proberen en in the Bronx kun je een honkbalwedstrijd van de New York Yankees bijwonen in het Yankee Stadium. Liefhebbers van kunst en musea kunnen in heel New York natuurlijk hun hart ophalen, maar het MoMA Ps1 en Museum of the moving image in Queens zijn zeker een aanrader wanneer je naar een wat rustiger museum wil. Het vrijheidsbeeld van dichtbij bekijken? Je kunt een speciale tour boeken, maar kunt ook gewoon de Staten Island Ferry nemen. Deze veerdienst vaart meerdere keren per dag heen en weer tussen het puntje van Manhatten en Staten Island en komt daarbij vlak langs het Statue of Liberty.

Washington D.C.

Reis na New York door naar Washington D.C. Dit is de hoofdstad van de VS, waar ook de regering gevestigd is. Als eerste moet je natuurlijk langs bij het Witte Huis. Hier woont de president van de VS, een van de machtigste mannen ter wereld. Niet ver van het Witte Huis vind je ook de US Capitol, het Lincoln Memorial en het Washington Monument. Iets buiten het centrum ligt de wijk Georgetown. Hier staat het oudste huis van heel de VS: the Old Stone House. Tegenwoordig zit er een museum in het gebouwtje. Na een bezoekje aan the Old Stone House kun je een mooie wandeling maken langs het Chesapeak and Ohio kanaal even verderop. Ook in Washington zijn een hoop interessante musea te bezoeken: wat dacht je bijvoorbeeld van het National Museum of Art, National Museum of Natural History, National Air and Space Museum of National Museum of the American Indian?

Voordelen van een reis New York – Washington boeken bij Le Beau

Onze reisexperts helpen je graag met het samenstellen van de ideale reis tussen New York en Washington. Het grote voordeel is dat we al onze locaties zelf hebben uitgetest. We kunnen je dus voorzien van de allerbeste travel tips. Samen met jou organiseren we zo de perfecte reis van New York naar Washington. Of andersom natuurlijk!

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl