Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

waar we gespecialiseerd zijn in maatwerk reizen door dit fantastische land. Handig, want zo stel je zelf je ideale rondreis samen. Zo kun je precies die regio’s en bezienswaardigheden bezoeken die hoog op je verlanglijstje staan.

Of je nu in je eentje, met een partner of met de hele familie op reis wil, een Canada reis zelf samenstellen is heel gemakkelijk. Je geeft ons door hoe lang je wilt reizen, welke regio’s je wilt bezoeken en welke specifieke steden of attracties je in gedachten hebt, en wij sturen je een offerte op maat. Ook denken we graag met je mee over het soort vervoer. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een auto te huren, maar ook een camper behoort tot de opties als je zelf een Canada reis samenstelt.

De ideale Canada reis voor jouw gezelschap

Wie Canada nog niet ontdekt heeft zou dat zeker moeten doen. Dit fantastische land heeft namelijk ontzettend veel te bieden, zowel voor kleine als grote reisgezelschappen. Van adembenemend mooie natuur tot indrukwekkende metropolen, als je zelf een Canada reis wilt samenstellen kun je werkelijk alle kanten op.

Ontdek bijvoorbeeld de authentieke Oostkust, die bekend staat onder de verzamelnaam Acadia. Met zijn prachtige kustlijn, schilderachtige dorpjes en diversiteit aan steden heb je elke dag een ander uitzicht. En natuurlijk mag je ook de vele watervallen en fjorden in deze regio niet missen.

Liever een Canada reis zelf samenstellen in het Westen van dit land? Ook dan heb je de keuze uit ontzettend veel mooie steden, natuurgebieden en activiteiten. Van het flitsende Vancouver tot Jasper National Park, de Icefields Parkway en het gezellige Calgary, waar wil jij het liefst naartoe?

Canada reis samenstellen inclusief verblijf en excursies

Bij Le Beau Reizen kun je een Canada reis precies zo samenstellen als je zelf wilt. Dat wil zeggen: inclusief vervoer, verblijf en veel verschillende excursies. Wil je graag een indrukwekkende boottour toevoegen aan je reis of is een wildlife safari echt iets voor jou? Wij denken graag met je mee om een onvergetelijke reis te creëren die je nooit meer zult vergeten.

Hetzelfde geldt voor de accommodaties waar je tijdens je Canada reis zult verblijven. Van authentieke lodges tot luxe hotels en alles wat daar tussenin zit, bij ons is alles mogelijk.

Reis door Canada zelf samenstellen doe je bij Le Beau

Droom je van een reis door dit fantastische land, maar wil je de Canada reis het liefst zelf samenstellen? Dat snappen we maar al te goed. Bij Le Beau Reizen boek je gemakkelijk een Canada reis die helemaal aansluit op je wensen, of je nu een week lang de kust wilt ontdekken of in twee maanden het gehele land wilt zien. Onze Canada experts weten precies waar we de beste verblijven en excursies kunnen boeken, en kunnen jouw reisplan bovendien vertalen in naar een geschikte route. Zo wordt jouw (rond)reis door Canada er één om nooit te vergeten.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl