Ga naar inhoud
Kies een reisplan en customize naar jouw wensen
Advies van onze reisexperts, die overal ook echt is geweest
Lid van SGR
Le Beau Reizen

Ben jij een echte Disney fan? Dan moet je echt een keer in Disneyland Florida zijn geweest. Dit attractiepark behoort tot de grootste Disney-parken van de wereld en is een echte must-have voor iedere Disney liefhebber. Wil jij ook op de foto met Mickey Mouse of één van de andere Disney figuren? Boek dan nu bij Le Beau je (maatwerk!) reis naar Disneyland Amerika in Florida.

Disneyland in Amerika, Florida: vier verschillende attractieparken

Disneyland in Amerika, Florida beschikt over vier verschillende parken, namelijk Magical Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios en Disney's Animal Kingdom. Deze vier parken liggen allemaal op korte afstand van elkaar en zijn verbonden door shuttlebussen die tussen de parken rijden.

Alle vier parken beschikken over hun eigen unieke attracties, shows en restaurants. Magic Kingdom is het originele Disneypark. Hier vind je dan ook populaire attracties als 'It's A Small World' en 'Pirates of the Carribean'. Animal Kingdom staat in het teken van het dierenrijk en Epcot is een futuristisch attractiepark met jaarlijks meerdere grote festivals, zoals het 'Flower and Garden festival'. Disney's Hollywood Studios beschikt over grote themagebieden als de Hollywood Boulevard en natuurlijk Star Wars: Galaxy's Edge: waar je je volledig in Star Wars waant.

Wil jij graag de tijd hebben om alle vier de parken te bezoeken? Dan raden wij je aan om minimaal één dag per park uit te trekken. Disneyland in Amerika Florida is namelijk niet alleen groot, maar je zult ook rekening moeten houden met wachtrijen voor attracties en foto-momenten. Twijfel je welke parken je wilt bezoeken? Neem dan contact met ons op en vraag onze reisadviseurs om advies.

Disneyland in Amerika Florida bezoeken met het hele gezin

Disneyland Florida in Amerika is de perfecte vakantie voor het hele gezin. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is er namelijk meer dan genoeg te beleven. Neem je kleine spruit mee op een vrolijk ritje door 'It's A Small World' of ga met je pubers in één van de razendsnelle achtbanen. Vergeet ook vooral niet om deze magische momenten vast te leggen door op de foto te gaan met jullie favoriete Disney karakters. Of je nu houdt van spannende attracties of liever een muzikale show bezoekt: dit pretpark is perfect voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 99.

Een reis naar Disneyland Florida boek je bij Le Beau

Bij Le Beau boek je de leukste reis naar Disneyland Amerika in Florida. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om de reis volledig naar jouw wensen aan te passen. Wil je de gehele vakantie doorbrengen in de Disney parken? Of wil je ook graag zien wat Florida nog meer te bieden heeft? Onze reisadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw ultieme droomvakantie. Ook voor vragen over de Disney parken kun je bij onze adviseurs terecht. Samen zorgen we ervoor dat jullie een zorgeloze vakantie tegemoet gaan in the most magical place on earth.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Bel 023 - 720 08 50
Stuur een WhatsApp

Wij zijn via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Stuur WhatsApp
Mail ons

Wij streven erna om binnen één werkdag uw mail te beantwoorden.

Mail info@lebeaureizen.nl