023-720.08.50 info@lebeaureizen.nl

Tropical Dutch Hidden Treasures

0
Prijs
vanaf€ 2,110
Voornaam*
Achternaam*
E-mail adres*
Gewenste vertrekdatum*
Aantal volwassenen*
Aantal kinderen ( 1 t/m 11 jr )*
Aantal babies ( 0 - 1 jr )*
Eventuele Extra reiswensen*
* Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden and Privacyverklaring.
Ga eerst akkoord met de Algemene Voorwaarden voor de volgende stap.
Toevoegen aan Wenslijst

Adding item to wishlist requires an account

46

Waarom Le Beau Reizen?

 • Reacties - via de mail / telefonish of Facebook
 • Persoonlijke service is bij ons belangrijk
 • Uw droomreis geheel aangepast naar uw wensen!
 • SGR Zekerheid

Nog vragen?

Bel ons met uw vraag
Of maak een afspraak bij ons op kantoor !

023-720.08.50

info@lebeaureizen.nl

11 dagen
Amsterdam
Sint Maarten
Tropical Dutch Hidden Treasures
 • 11 dagen
 • maart - juni // oktober - november
 • Startpunt : Sint Maarten, Dutch Caribbean

Met deze ‘Island Hopping’ reis door de bovenwindse eilanden van Caribisch Nederland, combineer een strandvakantie met cultuur, natuur en overheerlijke eetgerechten.

Dit zijn de enige 3 eilanden binnen de Nederlandse koninkrijk, waar de voertaal Engels is.  3 eilanden met veel iconische attracties : Maho Beach ( meeste gefilmde strand ter wereld), Hoogste berg binnen Nederlands Koninkrijk, First Salute ( herkenning Amerika als onafhankelijk land),  Flying Dutchman zipline. 

In ranglijsten voor top 10 natuurlijke trekpleisters staan weer de 3 eilanden genoemd.

 • Saba – Diep zee duiken
 • Sint Eustatius – ondiep zee duiken
 • Sint Maarten  – Mullet Bay Beach

 

 

Beginpunt

Sint Maarten, Dutch Caribbean

Eindpunt

Saba, Dutch Caribbean

Inbegrepen

 • Vliegtickets
 • Luchthavenbelastingen, Brandstof- & Veiligheidstoeslagen
 • Accommodaties

Niet Inbegrepen

 • Reis- & Annuleringsverzekering
 • Maaltijden: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten € 25,- per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
Accommodaties
  BESTEMMING ACCOMMODATIE
4 nachten Sint Maarten Divi Little Bay Beach Resort
2 nachten Sint Eustatius The Old Gin House
3 nachten Saba Selera Dunia Boutique Hotel
Route

Beschrijving

Dag 1 - 4Sint Maarten

Sint-Maarten is een eiland met Caribische flair. De ene helft Nederlands (Sint Maarten) en de andere helft Frans (Saint Martin), met als voertaal Engels.
Het is de culinaire hoofdstad van het Caribisch gebied. Met haar uiteenlopende cuisines, Michelin-sterrenchefs, het geweldige lokale eten en haar prijswinnende bartenders heeft Sint Maarten een eetcultuur die niemand teleurstelt.
Velen vermijden Sint Maarten liever na de verwoestende orkaan van 2017. Maar dat is nergens voor nodig! In 2018 heeft de Port of Sint Maarten alweer ruim 1,4 miljoen cruiseshipbezoekers gehad.
Afgelopen januari 2019, heeft de Port zelfs al 300.000 cruiseshipbezoekers gehad. En op ’s werelds meest gefilmde luchthaven, Princess Juliana Airport, steeg het aantal bezoekers dagelijks met ruim 2000 passagiers. De meeste hotels en casino’s zijn open en er is weer een bruisend nachtleven, waar Sint Maarten om bekend staat. Met een keuze uit 37 parelwitte stranden is er voor iedereen een plekje in de zon te vinden.
Eén strand haalt zelfs jaarlijks de lijst van Wereld Top 10 stranden: Mullet Bay. Er moet nog veel gebeuren op het eiland aan wederopbouw; zonder terugkerende toeristen is dit niet haalbaar.
Sint Maarten heeft toeristen nodig om weer tot volledige bloei te komen. De meeste toeristen zijn erg verrast door het Sint Maarten van nu, de snelle wederopbouw en het aangename welkom.
Zeer de moeite waard is een bezoek aan Friar’s Bay. Ook Happy Bay is zeer aan te bevelen. Na een korte hike tref je een prachtig ongerept strand.

Dag 5 - 6Sint Eustatius

In de volksmond ‘Statia’ genoemd, is een eiland van 21km2 in het Caribische deel van Nederland. Sint Eustatius heeft als bijnaam ‘de Historisch Juweel van het Caribisch gebied’ en heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de relatie tussen Nederland en de Verenigde Staten van Amerika. Hier werd Amerika als eerst erkend als onafhankelijk land door het eerste land uit Europa – Nederland.
Het hoogtepunt van alle buitenactiviteiten op Sint Eustatius is een wandeling naar ‘The Quill National Park’, de vulkaan die prominent zichtbaar is op het eiland. ‘The Quill’, is al jarenlang een slapende vulkaan (ongeveer 1600 jaar) en omringd door echt tropische oerwoud met paden van verschillende moeilijkheidsgraden die door het oerwoud zijn aangelegd naar de rand van de krater.
Geneeskrachtige planten, rode buik slangen (niet giftig) en hermietkrabben die vanuit hun schelpen gluren zijn in overvloed zichtbaar langs de paden

Dag 7 - 9Saba

Saba is een tropisch eiland waar de doorsnee toerist helemaal niets te zoeken heeft. De overweldigend mooie natuur en de fabelachtige onderwaterwereld, zijn een zorgvuldig gekoesterd geheim. Daarom geen grote hotels, winkelstraten, disco’s, pretparken en zwemparadijzen.