023-720.08.50 info@lebeaureizen.nl

Tropical Dutch Hidden Treasures

0
Prijs
vanaf€ 2,110
Voornaam*
Achternaam*
E-mail adres*
Gewenste vertrekdatum*
Aantal volwassenen*
Aantal kinderen ( 1 t/m 11 jr )*
Aantal babies ( 0 - 1 jr )*
Vertrek vanaf*
Eventuele Extra reiswensen*
* Ik ga akkoord met Algemene Voorwaarden and Privacyverklaring.
Ga eerst akkoord met de Algemene Voorwaarden voor de volgende stap.
Toevoegen aan Wenslijst

Adding item to wishlist requires an account

600

Waarom Le Beau Reizen?

 • Reacties - via de mail / telefonish of Facebook
 • Persoonlijke service is bij ons belangrijk
 • Uw droomreis geheel aangepast naar uw wensen!
 • SGR Zekerheid

Nog vragen?

Bel ons met uw vraag
Of maak een afspraak bij ons op kantoor !

023-720.08.50

info@lebeaureizen.nl

11 dagen
Amsterdam
Sint Maarten
Tropical Dutch Hidden Treasures
 • 11 dagen
 • maart - juni // oktober - november
 • Startpunt : Sint Maarten, Dutch Caribbean

Deze eilandhop-rondreis langs de bovenwindse eilanden van Caribisch Nederland combineert een strandvakantie met cultuur, natuur en overheerlijk eten. Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten zijn de enige drie eilanden binnen het Koninkrijk der Nederlanden waar de voertaal Engels is en hebben een schat aan bezienswaardigheden en activiteiten te bieden. 

U begint uw rondreis met vier dagen op Sint Maarten, een eiland met Caribische flair dat voor de helft Nederlands (Sint Maarten) is en voor de andere helft Frans (Saint-Martin). Het eiland is is dé culinaire hotspot van het Caribisch gebied met keukens uit alle windstreken, sterrenchef-koks, geweldig lokaal eten en prijswinnende bartenders. Na de verwoestend orkaan heeft Sint Maarten weliswaar bezoekers nodig om weer volledig tot bloei te komen, maar de meeste reizigers zijn erg verrast door het Sint Maarten van nu, de snelle wederopbouw en het aangename welkom. Zeer de moeite waard zijn hier een bezoek aan het wereldberoemde Maho Beach, Mullet Bay Beach, Friar’s Bay en Happy Bay, waar u na een korte hike een prachtig ongerept strand helemaal voor uzelf heeft. 

Aansluitend vliegt u voor twee dagen naar Sint Eustatius, een eiland van 21 vierkante kilometer in het Caribische deel van Nederland. Sint Eustatius heeft als bijnaam ‘het Historische Juweel van het Caribisch gebied’ en speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van de relatie tussen Nederland en de Verenigde Staten. Hier werd Amerika als eerste door een Europees land als onafhankelijk erkend – Nederland. Het hoogtepunt van alle buitenactiviteiten op Sint Eustatius is een wandeling in The Quill National Park, een tropisch oerwoud rond de slapende vulkaan die prominent zichtbaar is op het eiland. Hier kunt u wandelen op paden van verschillende moeilijkheidsgraden door het oerwoud die naar de rand van de krater leiden. Onderweg ziet u volop geneeskrachtige planten, de (niet giftige) Red-Bellied Racer-slang en heremietkrabben die u vanuit hun schelpen begluren. 

U sluit uw rondreis af met een paar dagen op Saba, een tropisch eiland waar de doorsneetoerist helemaal niets te zoeken heeft. Hier waant u zich in een Caribisch paradijs met overweldigend mooie natuur en een fabelachtige onderwaterwereld. Saba is met recht een zorgvuldig gekoesterd geheim, dus vindt u hier geen grote hotels, winkelstraten, disco’s, pretparken en zwemparadijzen. Wat wel? Rust, tropisch groen, gouden zandstranden, kristalhelder turquoise water en onvergetelijke herinneringen!

Beginpunt

Sint Maarten, Dutch Caribbean

Eindpunt

Saba, Dutch Caribbean

Inbegrepen

 • Vliegtickets
 • Luchthavenbelastingen, Brandstof- & Veiligheidstoeslagen
 • Accommodaties

Niet Inbegrepen

 • Reis- & Annuleringsverzekering
 • Maaltijden: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten € 25,- per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
Accommodaties
  BESTEMMING ACCOMMODATIE
4 nachten Sint Maarten Divi Little Bay Beach Resort
2 nachten Sint Eustatius The Old Gin House
3 nachten Saba Selera Dunia Boutique Hotel
Route

Beschrijving

Dag 1 - 4Sint Maarten

Sint-Maarten is een eiland met Caribische flair. De ene helft Nederlands (Sint Maarten) en de andere helft Frans (Saint Martin), met als voertaal Engels.
Het is de culinaire hoofdstad van het Caribisch gebied. Met haar uiteenlopende cuisines, Michelin-sterrenchefs, het geweldige lokale eten en haar prijswinnende bartenders heeft Sint Maarten een eetcultuur die niemand teleurstelt.
Velen vermijden Sint Maarten liever na de verwoestende orkaan van 2017. Maar dat is nergens voor nodig! In 2018 heeft de Port of Sint Maarten alweer ruim 1,4 miljoen cruiseshipbezoekers gehad.
Afgelopen januari 2019, heeft de Port zelfs al 300.000 cruiseshipbezoekers gehad. En op ’s werelds meest gefilmde luchthaven, Princess Juliana Airport, steeg het aantal bezoekers dagelijks met ruim 2000 passagiers. De meeste hotels en casino’s zijn open en er is weer een bruisend nachtleven, waar Sint Maarten om bekend staat. Met een keuze uit 37 parelwitte stranden is er voor iedereen een plekje in de zon te vinden.
Eén strand haalt zelfs jaarlijks de lijst van Wereld Top 10 stranden: Mullet Bay. Er moet nog veel gebeuren op het eiland aan wederopbouw; zonder terugkerende toeristen is dit niet haalbaar.
Sint Maarten heeft toeristen nodig om weer tot volledige bloei te komen. De meeste toeristen zijn erg verrast door het Sint Maarten van nu, de snelle wederopbouw en het aangename welkom.
Zeer de moeite waard is een bezoek aan Friar’s Bay. Ook Happy Bay is zeer aan te bevelen. Na een korte hike tref je een prachtig ongerept strand.

Dag 5 - 6Sint Eustatius

In de volksmond ‘Statia’ genoemd, is een eiland van 21km2 in het Caribische deel van Nederland. Sint Eustatius heeft als bijnaam ‘de Historisch Juweel van het Caribisch gebied’ en heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de relatie tussen Nederland en de Verenigde Staten van Amerika. Hier werd Amerika als eerst erkend als onafhankelijk land door het eerste land uit Europa – Nederland.
Het hoogtepunt van alle buitenactiviteiten op Sint Eustatius is een wandeling naar ‘The Quill National Park’, de vulkaan die prominent zichtbaar is op het eiland. ‘The Quill’, is al jarenlang een slapende vulkaan (ongeveer 1600 jaar) en omringd door echt tropische oerwoud met paden van verschillende moeilijkheidsgraden die door het oerwoud zijn aangelegd naar de rand van de krater.
Geneeskrachtige planten, rode buik slangen (niet giftig) en hermietkrabben die vanuit hun schelpen gluren zijn in overvloed zichtbaar langs de paden

Dag 7 - 9Saba

Saba is een tropisch eiland waar de doorsnee toerist helemaal niets te zoeken heeft. De overweldigend mooie natuur en de fabelachtige onderwaterwereld, zijn een zorgvuldig gekoesterd geheim. Daarom geen grote hotels, winkelstraten, disco’s, pretparken en zwemparadijzen.