023-720.08.50 info@lebeaureizen.nl

Real American Rockies and Continental Divide Adventure

0
Prijs
vanaf€ 3,349
Voornaam*
Achternaam*
E-mail adres*
Gewenste vertrekdatum*
Aantal volwassenen*
Aantal kinderen (1 t/m 11jr)*
Aantal babies*
Vertrek vanaf*
Eventuele Extra reiswensen*
* Ik ga akkoord met Algemene Voorwaarden and Privacyverklaring.
Ga eerst akkoord met de Algemene Voorwaarden voor de volgende stap.
Toevoegen aan Wenslijst

Adding item to wishlist requires an account

1284

Waarom Le Beau Reizen?

 • Reacties - via de mail / telefonish of Facebook
 • Persoonlijke service is bij ons belangrijk
 • Uw droomreis geheel aangepast naar uw wensen!
 • SGR Zekerheid

Nog vragen?

Bel ons met uw vraag
Of maak een afspraak bij ons op kantoor !

023-720.08.50

info@lebeaureizen.nl

23 dagen
Amsterdam / Brussel
Denver, Colorado
Rocky Mountains and the Great Plains
 • 23 dagen
 • 01 juni t/m 30 juni // 17augustus t/m 30 september
 • Startpunt : Denver, Colorado

Deze onvergetelijke road trip voert u door de staten Colorado, Wyoming, Montana, Noord Dakota, zuid Dakota en Nebraska. Onderweg komt u langs enkele van de meest onvergetelijke gebieden van Noord-Amerika, van geothermische landschappen tot besneeuwde bergtoppen.

 

 

Beginpunt

Denver, Colorado

Eindpunt

Denver, Colorado

Inbegrepen

 • Vliegtickets
 • Luchthavenbelastingen, Brandstof- & Veiligheidstoeslagen
 • Accommodaties
 • Autohuur - Midsize SUV e.g. Ford Escape
 • incl gratis medebestuurder en 1e tank benzine

Niet Inbegrepen

 • Reis- & Annuleringsverzekering
 • Maaltijden: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten € 25,- per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Kosten voor Amerikaanse ESTA authorisatie
Hoogtepunten

Denver Beer Trail – Garden of the Gods Park – Pikes Peak – Cripple Creek – Manitou Springs – Royal Gorge Bridge & Park – Gold Belt Byway – Breckenridge – Glenwood Hot Springs Pool – Iron Mountain Hot Springs – Dinosaur National Monument – Pilot Butte Wild Horse Scenic Loop – Grand Teton National Park – Yellowstone National Park – Little Bighorn National Monument – Theodore Roosevelt National Park – Painted Canyon – Spearfish Canyon – Mount Moriah Cemetery – Sturgis Motorcycle Museum & Hall of Fame – Mount Rushmore National Monument – Crazy Horse Memorial – Custer State Park – Mammoth Site – Museum of the Fur Trade – Fort Robinson State Park – Scotts Bluff National Monument – Rocky Mountain National Park

Beschrijving

Dag 1 -2 Denver, Colorado

Uw reis begint in Denver, hoofdstad van Colorado en ook wel de Mile High City genoemd. Aan Larimer Square zitten gezellige cafés en restaurants en dit was ook de plek van waar men begonnen is de stad te bouwen, al voordat de staat officieel Colorado ging heten! Veel van de geschiedenis is terug te vinden in het Denver Art Museum. Denver heeft alles wat een grote stad moeten bieden, terwijl de natuur op nog geen 20 minuten rijden vanaf de stad begint.

Dag 3 - 4Cañon City, Colorado

Op pad naar het zuiden, waar u vanuit Cañon City diverse activiteiten kunt ondernemen. Wat denkt u van het Garden of the Gods Park met z’n indrukwekkende rode rotsformaties en zandstenen pilaren. Of rijdt de weg omhoog naar Pikes Peak, op een hoogte van 4.301 meter heeft u een geweldig overzicht over de Rocky Mountains En ga ook even de watervallen bekijken bij Seven Falls. Voor de wandelliefhebbers zijn is er een enorme keuze aan wandelpaden.

Dag 5Vail, Colorado

Een mooie route via de Gold Belt Highway, dwars door de oostelijke Rocky Mountains gaat door uitgestrekte bossen en langs canyons met spectaculaire uitzichten. Breckenridge is een leuk dorp voor de lunch voor u verdergaat naar uw eindbestemming van de dag, Vail.
Dit dorp is in de winter een waar ski-paradijs en in de zomer barst het van de outdoor activiteiten als mountainbiken, golfen en hiken.

Dag 6 - 7 Grand Junction, Colorado

Een uurtje naar het westen komt u in Glenwood Springs, bekend van warmwaterpoelen als Glenwood Hot Springs Pool en de Iron Mountain Hot Springs. Bent u avontuurlijke ingesteld dan kunt u wildwater raften op de Colorado en Roaring Fork rivieren.
Grand Junction is sinds eind 1800 al bekend vanwege de fruit teelt en er zijn meerdere wijngaarden en boerenmarkten te bezoeken.

Dag 8Rock Springs, Wyoming

Halverwege uw rit naar het noorden kunt u het Dinosaur National Monument bezoeken om fossielen en botten van deze ooit grootste landdieren te zien. Daarna wachten de mooie uitzichten in het Flaming Gorge National Recreation Area. U slaapt in de historische mijnstad Rock Springs en kunt bij zonsondergang wilde paarden spotten op de Pilot Butte Wild Horse Scenic Loop.

Dag 9Grand Teton National Park, Wyoming

Het Teton National Park ligt ten zuiden van zijn beroemde broer, Yellowstone en is een bezoek meer dan waard. Al was het alleen al om in Jackson Hole te kunnen slapen met z’n boetiekjes, western sfeer en om een drankje te kunnen drinken in de Milion Dollar Cowboy Bar.

Dag 10 - 11 - 13Yellowstone National Park, Wyoming

Op weg naar Yellowstone gaat u eerst door het Teton National Park met een bezoek en wandeling bij Jenny Lake. En dan rijdt u ’s werelds eerste officiële nationale park binnen: Yellowstone. Beroemd vanwege de unieke flora en fauna. U heeft minimaal 2 dagen nodig om alle natuurschoon te aanschouwen, van de Grand Canyon van Yellowstone tot uiteraard de beroemdste geiser ter wereld, Old Faithful. En overal kans op het zien van wolven, elanden beren en uiteraard de Amerikaanse bizon.

Dag 13 - 14Billings, Montana

Via de US-89 komt u in Livingstone waar u echt het gevoel heeft in een heuse western film rond te lopen. Verder langs de Yellowstone River Valley komt u aan in Billings, de grootste stad van Montana. De stad is omgeven door bergen en de vele musea die in de stad te vinden zijn laten het Wilde Westen van vroeger herleven. En de echte chocolade liefhebbers kunnen bij Brockels, midden in de stad, handgemaakte chocolade proeven en kopen.

Dag 15 Medora, North Dakota

In 1876 werd Lt. Colonel George Custer door diverse indianenstammen verslagen in de beroemde Slag om Little Big Horn. Het zou één van de laatste oorlogen zijn die de indianen wonnen… De graven van de slag liggen verspreid over de heuvels van het National Monument. In Medora kwam de vroegere president Theodore Roosevelt in 1883 met de trein aan om te jagen, maar de meeste bizons waren toen al uitgeroeid. Gelukkig leven er inmiddels weer kuddes in het Theodore Roosevelt National Park, te zien via de mooie Scenic Loop Drive dwars door het park.

Dag 16 - 17Rapid City, South Dakota

Onderweg naar Rapid City is er te veel te zien en beleven om op te noemen. In de Black Hills National Forest rijdt u door de prachtige Spearfish Canyon naar Deadwood, een echte wildwest town vol geschiedenis van revolverhelden, goudkoortsen en saloons. Op het kerkhof liggen onder ander de doodgeschoten sheriff Wild Bill Hickok en revolver-heldin Calamity Jane begraven. De volgende stop is het Sturgis Motorcycle Museum & Hall of Fame voor u aankomt in Rapid City.

Zuid Dakota is een staat waar veel te zien is en Rapid City is de perfecte uitvalsbasis. Voor Mount Rushmore, met de vier uitgehouwen gezichten van oud-presidenten, maar ook voor het minstens zo indrukwekkende beeld – in aanbouw – van het indianenopperhoofd Crazy Horse. In Custer State Park vindt elke september de beroemde Buffalo Round Up plaats waarbij zo’n 1500 bizons bij elkaar gedreven worden. De bijzondere rotsformaties van de Badlands liggen ten oosten van Rapid City waar zelfs miljoenen jaar oude fossielen van sabeltandtijgers gevonden zijn. Fossielen van meer dan 61 mammoeten zijn gevonden bij, hoe kan het ook anders, Mammoth Site.

Dag 18Hot Springs, South Dakota

Vandaag reist u naar het zuiden naar de staat Nebraska. Zeker de eerste periode werd het nieuwe continent alleen bezocht door pelsjagers en werden her en der handlesposten opgericht om te onderhandelen met de lokale indianenstammen. In Chadron kunt u hier alles over leren in het Museum of the Fur Trade. In Fort Robinson State Park is het bekende opperhoofd van de Lakota indianen overleden (vermoord?), Crazy Horse. De prachtige omgeving en de kuddes bizons doen denken aan een tijd ver voor de komst van de blanken.

Dag 19Scotts Bluff, Nebraska

Tussen 1841 en 1861 reisden honderd duizenden emigranten op de Oregon Trail van oost naar west, op zoek naar een beter leven, en de 240 meter hoge rots bij Scotts Bluff was zowel voor de inheemse bevolking als voor de emigranten een herkenningspunt. In het Scotts Bluff National Momument rijdt u over de weg waarover de duizenden huifkarren voor u reden.

Dag 20 - 21Rocky Mountain National Park, Colorado

Halverwege de route van vandaag kunt u lunchen en van de historische binnenstad genieten van cowboystad Cheyenne, hoofdstad van de staat Wyoming. Eind juli worden hier de Cheyenne Frontier Days gehouden, de grootste openlucht rodeo van Amerika.
Bij Estes Park is de ingang van het Rocky Mountain National Park, een park vol prachtige meren zoals Bear Lake, uitgestrekte bossen, bergtoppen en gletsjers. De Trail Ridge Road gaat dwars door het park en is de hoogste gelegen geasfalteerde weg van noord Amerika. Het hoogste punt op de route is ruim 3.700 meter. Aan de wetskant van het park ligt het plaatsje Grand Lake waar u goed kunt lunchen.

Dag 22Vertrek vanaf Denver naar Amsterdam/Brussel

Accommodaties
  BESTEMMING ACCOMMODATIE
2 nachten Denver, Colorado Hilton Garden Inn Denver Union Station
2 nachten Cañon City, Colorado Royal Gorge Cabins
1 nacht Vail, Colorado Marriott’s StreamSide Birch at Vail
2 nachten Grand Junction, Colorado Grand Vista Hotel
1 nacht Rock Springs, Wyoming Best Western Outlaw Inn
1 nacht Grand Teton Natl. Park, Wyoming Mountain Modern Motel
2 nachten West Yellowstone, Montana The Hibernation Station
1 nacht Gardiner, Montana Yellowstone Village Inn and Suites
2 nachten Billings, Montana Best Western Plus Clocktower Inn
1 nacht Medora, North Dakota AmericInn by Wyndham
2 nachten Rapid City, South Dakota Hotel Alex Johnson Rapid City
1 nacht Hot Springs, South Dakota USA Stay Hotel and Suites
1 nacht Scotts Bluff, Nebraska Fairfield Inn & Suites by Marriott
2 nachten Rocky Mountain Natl. park, Colorado The Estes Park Resort

 

Route