023-720.08.50 info@lebeaureizen.nl

Drive-Along Tesla Western Roadtrip

0
Prijs
vanaf€ 4,296
Online boeken
Offerte aanvragen
Voornaam*
Achternaam*
E-mail adres*
Gewenste vertrekdatum*
Aantal volwassenen*
Aantal kinderen ( 1 t/m 11 jr )*
Aantal babies ( 0 - 1 jr )*
Vertrek vanaf*
Eventuele Extra reiswensen*
* Ik ga akkoord met Algemene Voorwaarden and Privacyverklaring.
Ga eerst akkoord met de Algemene Voorwaarden voor de volgende stap.
The tour is not available yet.

Ik ga boeken

Toevoegen aan Wenslijst

Adding item to wishlist requires an account

532

Waarom Le Beau Reizen?

 • Reacties - via de mail / telefonish of Facebook
 • Persoonlijke service is bij ons belangrijk
 • Uw droomreis geheel aangepast naar uw wensen!
 • SGR Zekerheid

Nog vragen?

Bel ons met uw vraag
Of maak een afspraak bij ons op kantoor !

023-720.08.50

info@lebeaureizen.nl

16 dagen
Datum : 15 juni 2020
Amsterdam / Brussel
Phoenix, Arizona
Min Age : 25+
Max People : 20
Western Tesla Roadtrip
 • 16 dagen
 • 15 juni 2020
 • Startpunt : Phoenix, Arizona

Amerikaanser dan met een Tesla de zuidwest Amerika ontdekken kan bijna niet. Met de beroemde auto’s uit de fabriek in Fremont maken we de dag afstanden niet te lang, we moeten rekening houden met het bereik van de auto, waardoor er alle tijd is om van het landschap en de reis te genieten. We zijn weliswaar met een groep onderweg, maar elke auto krijgt een uitgebreid road book met de routes, tips en bezienswaardigheden per dag, zodat u ook individueel op pad kunt gaan. In de avond, als de Tesla’s aan de opladers staan, is er gezelligheid en kunnen we de ervaringen van de dag delen.

Van eindeloze wegen door de woestijn tot slingerwegen in de bossen, van kleine mijnstadjes tot de Route 66, langs natuurwonderen die op ieders verlanglijstje staan, het komt allemaal aan bod als we Amerika ontdekken op deze reis in de elektronische auto.

 

 

Beginpunt

Phoenix, Arizona

Eindpunt

Phoenix, Arizona

Inbegrepen

 • Vluchten uitgevoerd door British Airways / American Airlines
 • Luchthavenbelastingen, Brandstof- & Veiligheidstoeslagen
 • Accommodaties
 • Autohuur - Tesla Model S
 • Retour transfers Phoenix
 • Uitgebreid Road book
 • Nederlandse Reisbegeleiding

Niet Inbegrepen

 • Reis- & Annuleringsverzekering
 • Maaltijden: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten € 25,- per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Kosten voor Amerikaanse ESTA authorisatie
Accommodaties
  BESTEMMING ACCOMMODATIE
1 nacht Phoenix/Scottsdale, Arizona Scottsdale Resort at McCormick Ranch
1 nacht Lake Havasu City, Arizona London Bridge Resort
2 nachten Las Vegas, Nevada Hard Rock Hotel & Casino
1 nacht Zion National Park, Utah Bumbleberry Inn
1 nacht Bryce Canyon National Park, Utah Best Western Plus Ruby’s Inn
2 nachten Page/Lake Powell, Arizona Lake Powell Resort
1 nacht Monument Valley, Arizona Goulding’s Lodge
1 nacht Grand Canyon National Park, Arizona Best Western Premier Squire Inn
1 nacht Sedona, Arizona Arabella Hotel Sedona
3 nachten Phoenix/Scottsdale, Arizona The Saguaro Scottsdale
Route

Beschrijving

Dag 1Phoenix/Scottsdale, Arizona

Na aankomst worden we naar de verhuurder gebracht voor het ophalen van onze Tesla’s en rijden door naar Scottsdale wat zich “the West most Western town” noemt. In de oude stad zijn veel restaurants, cafés en cowboy-winkels zodat we er prima bij kunnen komen van de heenreis.

Dag 2Lake Havasu City, Arizona

We verlaten de Sonoran woestijn en rijden door een mooi stuk Arizona naar het Lake Havasu. Het meer heeft 72 kilometer lange oever en is ontstaan in 1938 na het aanleggen van de Parker dam in de Colorado rivier.

Dag 3 - 4Las Vegas, Nevada

Via de Route 66 plaats Needles, nog net gelegen in Californië, volgen we de Colorado rivier en rijden we door de woestijn de staat Nevada binnen om er over de Joshua Tree highway te rijden. In deze omgeving staan veel van deze grillig gevormde bomen, ook bekend door de albumhoes van de popgroep U2, met op de achtergrond het McCullough gebergte. En daarna wacht het altijd bruisende Las Vegas op ons. Wat is er mooier dan in de avond met de Tesla over de beroemde Strip te rijden!

Dag 5Zion National Park, Utah

We kunnen redelijk rechtstreeks over de snelweg naar het noorden rijden maar dat doen we niet, we nemen een mooie omweg naar het Cathedral Gorge State Park, een vallei vol met grillig gevormde rotsen en een plek vrijwel onbekend nog bij toeristen. In de omgeving zijn ook veel spookstadjes en we bezoeken zeker Boot Hill begraafplaats in Pioche, een oude mijnstad waar het in 1870 hevig aan toe ging (getuige de graven…). Aan het eind van de middag komen we aan in Springdale in de staat Utah, gelegen aan de ingang van het Zion Nationale Park.

Dag 6Bryce Canyon National Park, Utah

Zion National Park is eigenlijk een grote ravijn met allemaal canyons er naast en vandaag sturen we onze Tesla’s er door heen. De weg naar Mount Carmel zit vol haarspelbochten, tunnels en prachtige vergezichten en de massieve rotspartijen torenen hoog boven onze Tesla’s uit. Alsof dit nog niet genoeg is voor één dag bezoeken we daarna Bryce Canyon, volgens velen één van de mooiste parken van Noord-Amerika. We rijden de over de 29 km lange Rim Road met vele stop- en uitzichtpunten op de rotspilaren in allerlei kleuren. Met geluk is het mooi weer en staan de rotsen bij een ondergaande zon in vuur en vlam.

Dag 7 - 8Page/Lake Powell, Arizona

De route die we vandaag volgen gaat onder langs het Colorado Plateau en wordt ook wel de “under the rim heritage area” genoemd. Deze omgeving viel in de smaak bij Hollywood en men heeft jarenlang o.a. de tv-serie Gunsmoke hier opgenomen. Om in die stijl te blijven hebben we de mogelijkheid om in Kanab met heuse geweren te schieten op een speciale schietbaan. We slapen in de plaats Page aan het prachtige Lake Powell.
Rondom Page is veel moois te zien, zoals de beroemde Horseshoe Bend (de gigantische bocht in de Colorado rivier), het stuwmeer, de Rainbow Bridge en het steeds bekender wordende Antelope Canyon.

Dag 9Monument Valley Tribal Land, Arizona

We rijden verder Arizona in, door het gebied van de Navajo indianen. Deze indianenstam beheert ook het park Monument Valley en hier lijkt het alsof we in een western-film terecht zijn gekomen. Het is een decor van 100 tot 300 meter hoge rotsformaties in een lege omringende woestijn en veel fims zijn inderdaad hier opgenomen zoals o.a. Back to the future, Braking Bad, Forrest Gump, The Lone Ranger.

Dag 10Grand Canyon National Park, Arizona

Vandaag gaan we naar één van de Zeven Natuur Wereldwonderen: de Grand Canyon, een wens van velen om ooit eens in hun leven te mogen aanschouwen. De Colorado rivier verdeelt het park in een noord- en zuid-gedeelte en wij rijden langs de zuidkant met onderweg prachtige uitzichtpunten aan de rand van de canyon.

Dag 11Sedona, Arizona

Onderweg stoppen we in het Route 66 plaatsje Williams om uitgebreid rond te kijken. Het is hier gezellig winkelen en eten in de jaren ’50 diners en shops. Vervolgens rijden we vanaf Flagstaff een scenic route, slingerend langs de Oak Creek rivier en door de bossen naar Sedona wat prachtig in een rots landschap ligt met de naam Red Rock County.

Dag 12 - 14Phoenix/Scottsdale, Arizona

We blijven nog een tijdje over de mooie scenic route 89A rijden en bezoeken het voormalige mijndorpje Jerome, gesticht in 1883 op de Cleopatra Hill met destijds een juiste balans van 37 bars, 13 bordelen en 4 kerken…. Nu wonen er voornamelijk kunstenaars. In de middag komen we weer aan in Scottsdale waar we in het zwembad van het hotel kunnen bijkomen.

Jacob Waltz was een Nederlandse goudzoeker die stierf zonder de locatie van de door hem gevonden goudmijn te vertellen. We bezoeken vandaag dan ook het Lost Dutchman Statepark, onderdeel van de Apache Trail, een mooie tocht door het ruige gedeelte van de Superstition Mountains. Wie weet stuiten we met onze Tesla’s op de verborgen schat van goud welke volgens de legendes in de omgeving verborgen ligt….